woensdag 2 juli 2014

MeMeMe Boho Balm

Dankzij de VIP Box heb ik sinds kort een product van MeMeMe aan mijn stash toegevoegd. Het is een Engels merk dat in Nederland ook wel verkrijgbaar is, maar dan via bepaalde webshops. Ik heb er nog nooit eerder kennis mee kunnen maken, maar leuke nieuwe (budget) merken ontdekken is natuurlijk altijd leuk. Benieuwd of zo'n Boho Balm iets voor mij is? Lees snel verder.


Boho Balm is een cheek & lip tint, oftewel een heel makkelijk creamy product. De verpakking is simpel en handig. Even draaien en het blikje gaat met gemakt open. Zoals jullie ook in mijn unboxing video hebben kunnen zien, was ik nogal verbaasd dat deze Boho Balm twee kleuren bevat. De omschrijving op de achterkant was "Coral Taupe"... en hoewel ik dacht dat het een soort mix van beide zou zijn, bleek dit blikje toch echt twee kleuren te bevatten.


Pretty! De textuur is echt heel romig en een beetje vettig. Maar niet zo vet als echte vaseline, op de huid plakt het na een paar seconden al niet meer. Het geeft wel een beetje van die mooie gezonde glow. De kleuren zijn heel mooi en zullen ook veel mensen staan. Vooral de koraal-kleur bleek lekker fel te zijn. En hoewel je met dit product niet snel kunt overdrijven, met deze koraal-kleur kun je beter voorzichtiger zijn omdat hij heel goed gepigmenteerd is.


Waar is de taupe-kleur gebleven? Die is ook een beetje te zien, dat streepje achter de koraal-kleur. De taupe-kleur had ik iets donkerder verwacht. Ik had gehoopt dat je hier goed mee zou kunnen shapen. Maar ik ben bang dat hij echt te licht is, zelfs voor hele bleke huidjes. Waar ik deze kleur wel voor gebruik zijn de lippen. Deze taupe-kleur bleek namelijk de ideale nude kleur te zijn! Bruinig roze die net iets lichter is dan mijn eigen lipkleur en perfect blendt met mijn huidskleur. Dat is precies waar ik deze kleur ook voor gebruikt heb in de onderstaande look.


Koraal op de wangen (alhoewel dit in het echt nog iets feller was) en taupe op de lippen. Beide kleuren blijven prima zitten. De kleur op de lippen overleeft nog wel een drankje, maar daarna moet je bijwerken. De kleur op de wangen houdt bij mij makkelijk de hele dag vol. Totaal onverwachts, maar dit duo heeft een vast plekje in mijn weekend-minimalistische-makeup-routine gekregen. Als ik een beetje kleur in mijn gezicht wil en niet al te veel producten wil gebruiken, dan is Boho Balm echt de oplossing. En het is een handig blikje voor mee op reis! Het aanbrengen doe ik trouwens gewoon met mijn vingers; dat hoort ook bij dit soort routines. ;)

5 opmerkingen:

 1. Wat een handige duo, ik vind de kleur op de lippen erg mooi.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zo een duo, ziet er ook erg goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me echt een fijn product! Wel jammer dat de taupe kleur zo licht is, als je er mee zou kunnen shapen zou het echt een geweldig product zijn. Nu is ie ook wel tof maar wel iets minder haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. vooral de glans op je wangen vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen