donderdag 24 juli 2014

Muntfrisse nagels (dankzij Revlon)

Bij de Britse beautyguru's heb ik de nieuwste nagellakjes van Revlon al meerdere keren voorbij zien komen. Ze zien eruit als flesjes parfum en het zijn "stiekem" ook scented nailpolishes.


Nagels die lekker ruiken (na het opdrogen! dus ga niet gelijk met je neus in het potje snuffelen!), dat klinkt als iets van vroeger maar past zeker ook bij de nieuwste trends. Er zijn verschillende kleuren en elke kleur draagt een eigen geur en de bijpassende naam. In Londen kocht ik de zeegroene kleur met chunky glitters. Een prachtige tint... met een groot voordeel: het laat je nagels heerlijk naar munt ruiken!

De kwaliteit van Revlon Parfumerie nailpolish is prima. De kleur was makkelijk met het aanbrengen en ik had genoeg aan twee lagen. De kleur Wintermint heeft een beetje een liquid sand finish, waardoor hij beter blijft zitten dan een romig lakje. Ik heb hem zonder topcoat gedragen en eigenlijk bleef hij een dag of 4 perfect zitten. Daarna kreeg ik een kleine chip en werd het sowieso al tijd voor een nieuwe kleur.

De geur die je ruikt is heerlijk fris. Het is een zoetige muntgeur die echt heel subtiel ruikt. Ik denk dat je vooral de eerste drie dagen de geur duidelijk ruikt als je handen in de buurt van je gezicht komen. Daarna is de geur bijna te subtiele om te kunnen ruiken. Toch best bijzonder dit. Ik moest er een beetje aan wennen, maar zo'n muntgeur is helemaal niet vervelend. Sterker nog, ik wil stiekem meer van dit soort nagellakjes van Revlon hebben.... jep, I know.... maar ze zijn zo leuk! De flesjes, de kleurkeuze en de geuren..... love! Revlon is wat lastiger verkrijgbaar in Nederland, maar mocht je toch een verkooppunt in de buurt vinden en er worden deze lakjes verkocht - grijp je kans! Vooral als je geparfumeerd nagellak net zo interessant vindt als ik. ;)

3 opmerkingen:

  1. Cool! Ben benieuwd naar andere kleuren/geuren!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb er 2 gekocht toen ik in Londen was, puur voor de geur. Alleen word ik er nu kotsmisselijk van :s (zwanger, dus kan daaraan liggen)

    BeantwoordenVerwijderen