dinsdag 1 juli 2014

New in: bluetooth speaker voor mijn iPhone

Naast beauty is muziek mijn grote hobby. Ik heb het eigenlijk bijna altijd aan. Als ik op mijn werk volledig op een klus wil concentreren en een beetje van de wereld afsluiten, dan doe ik oordopjes met vrolijke 90's muziek in. Als ik thuis ben, dan gaat de radio of Spotify altijd aan. Eerst gebeurde dat gewoon op mijn telefoon en soms zette ik het op de laptop aan. Maar op beide manieren is het geluid nooit echt super zuiver geweest. Ik was dus ook al een tijdje op zoek naar een speaker. En die zijn er in verschillende soorten en maten. Op de website van MobileFun vond ik de BoomBrick Wireless Bluetooth Speaker. Klein, maar erg fijn!


Een speaker hoeft niet groot te zijn. Zolang er maar goed geluid uitkomt. En dat is absoluut het geval met deze BoomBrick speaker. Ik vind het geluid prima, zeker voor deze grootte. En het fijnste is: je kunt hem gewoon aansluiten via Bluetooth. Mijn telefoon had ook echt meteen verbindingen, ik hoefde niks te installeren. Heerlijk, dat soort makkelijke en overzichtelijke apparaten. Een knopje indrukken, verbinding maken op je telefoon en je kunt je muziek afspelen. De volume wijzig ik gewoon met mijn telefoon. Door dezelfde knop langer in te drukken, zet je hem uit. Easy! De batterij houdt het in principe ongeveer 8 uur lang vol. Ik heb hem al een paar dagen gebruikt en er zit nog steeds power in. Ik kan trouwens op mijn telefoon zelfs zien hoe ver die batterij is, super handig. Het opladen gaat ook al zo makkelijk: even met een draadje aan je laptop aansluiten en binnen 2-3 uur is hij weer helemaal vol.


Deze BoomBrick speaker kost nu maar €50,99 (normale prijs €75,99). Op MobileFun vind je trouwens meer handige dingen voor je telefoon, zoals de hoesjes, opladers, carkits etc. Voor iedereen wat wils. Maar ik ben in ieder geval blij met mijn nieuwe speaker! Zo wordt een dagje thuiswerken helemaal niet erg. En als de gasten komen, dan hoeven wij de radio op tv (ja, echt) niet meer aan te zetten. ;)

2 opmerkingen:

  1. Dat is echt ideaal! Ik wil graag nog zoiets, maar vind het steeds net iets te duur.

    BeantwoordenVerwijderen