vrijdag 18 juli 2014

Pink Pictures #19

Jaja, het is weer zover! Toen ik de foto's ging selecteren voor dit Pink Pictures artikel, kwam ik er al snel achter dat het grotendeels Londen-foto's zullen zijn. Ach ja, het was ook wel het leukste en meest indrukwekkende van de afgelopen tijd. Zijn jullie er klaar voor? Kijk maar mee.


Wij zaten in Londen ook toen Nederland speelde tegen Mexico. Manlief moest het natuurlijk kijken (in Riley's sportcafé, met een biertje voor een euro of 7...) en ik ging nog even de stad in. De winkels waren toch nog open. ;) Uiteindelijk ben ik bij Starbucks beland waar ik lekker gratis kon internetten. En ik had deze frappuccino besteld.... het was een bijzonder smaakje, eentje die wij hier niet hebben, alleen geen idee meer welke. In ieder geval heerlijk zoet! Manlief is mij daarna komen halen (hij wist die Starbucks prima te vinden, zonder dat ik veel aanwijzingen had gegeven) en wij hebben nog even met mijn ouders met FaceTime gebeld. Gezellig!


De Big Ben.... is stiekem eigenlijk niet zo heel big. ;) En een shameless selfie op Picadilly Circus maken? Why not! Met mijn favoriet drankje ever, Dr. Pepper Zero. Deze had ik begin dit jaar in Londen ontdekt en de afgelopen keer heb ik het steeds bij Superdrug gehaald. Zoooooo lekker! Dit moet echt naar NL komen!


Geshopt bij Topshop! De mega grote Topshop op Oxfordstreet vind ik voor mezelf niet te doen. Het is zooooo... te veel. Ik ga er altijd alleen op de beauty afdeling kijken, de kledingkeuze is echt serieus te groot (als je naar zo'n grote winkel ooit geweest bent, dan weet je vast wat ik bedoel). Tijdens het wandelen door Londen, vlakbij Covent Garden, zijn wij een kleine Topshop tegen gekomen. Die was erg leuk en vooral overzichtelijk! Daar heb ik deze spijkerbroek en vest gehaald. Eindelijk een destroyed jeans! Ik was hier al zo lang naar op zoek! Elke keer was het model niet goed (meisjes met billen hé...), maar bij Topshop nam ik een maatje groter en het paste perfect (naja, bij mijn buik zit ie net iets te ruim, maar dat zie je nauwelijks). Heerlijk zo'n gave, lekker zittende broek! Dit is nu een favoriet voor vrije tijd geworden. Alleen hij krijgt op een plek een iets grotere scheur... naja, zolang hij niet uit elkaar valt, blijf ik hem met plezier dragen. :P Voel me gelijk een beetje hip.... hahaha :P


En over leuke kleding gesproken.... check Amy / Shrinkle / bedenkster van Sugarpill Cosmetics! Waarschijnlijk hebben jullie het al op Instagram gezien, maar ik wilde met deze foto toch nog even pronken. Mijn doel voor IMATS was - met Amy op de foto, en het is gelukt! Ik had de hoop wel een beetje opgegeven: of ze was omringd door andere mensen of ze was weg. Net voor ik weg wilde, besloot ik om voor de laatste keer langs Sugarpill stand te lopen. En ja hoor, daar stond ze dan. Ik heb gelijk gevraagd of ik met haar op de foto mocht, Amy deed super vriendelijk! Zij had het naar haar zin in Londen, zei ze. Jaja, little chat. ;) Ik heb niks van Sugarpill gekocht, omdat mijn geld op was, maar een mooie foto heb ik wel. ;) Alhoewel, ik voel mij zo'n reus naast haar... alhoewel ik helemaal niet zo groot ben (1.70?). Ach ja, een beetje door de knieën, gênant kijken.... hahaha, nee hoor, vind het zelf ook een leuke foto geworden! De foto's rechts kreeg ik te zien toen ik een filmpje van mezelf had afgespeeld.... Word toch wel trots om zo een verzameling van mijn video's te zien. :) Bloggen/YouTube filmpjes maken geeft mij zoveel energie! En dat terwijl bijvoorbeeld mijn collega's niet eens weten dat ik dit doe. ;)


Yo Sushi in Londen is een beetje ons vast food-stop geworden. Verschillende vestigingen hebben ook nog eens acties zoals "elke maandag 10 bordjes voor 20 pond" of "elke dinsdag alle bordjes voor 2,5 pond". Normaal betaal je dus verschillende prijzen per bordje, afhankelijk van de kleur. Maar dan alsnog is dit super betaalbaar. Binnenkort eens op zoek naar sushi bars in Nederland... En die zachte gekleurde "broodjes" trouwens... de afgelopen 2 keer in Londen heb ik die vaak gegeten... Er zitten rode bonen in, maar het is zooooooo lekker zoet en zacht! Yum!!!


Oké, eerst over die hoofd... Dankzij Pixi Woo's heb ik een nieuwe make-over app ontdekt, Perfect365. Het klonk eerst heel suf, maar ja, als Pixi Woo's het zeggen... Ik heb het dezelfde avond gedownload (gratis), foto van mijn slaap-kop gemaakt en... ja, het is best verslavend. Dit resultaat vond ik best cool. Kastanjebruin haar heb ik altijd al mooi gevonden en volgens mij zou het mij best staan. Alhoewel helpt het misschien ook als je bruine (en niet blauw/grijze) ogen hebt... en een iets smaller gezicht... jep, ook dat kun je doen met de app. :P De twee kwastjes links zijn mijn nieuwste "life savers" te noemen. Deze kocht ik een tijdje geleden op BuyInCoins.com, die dus officieel de beste goedkope kwasten verkoopt. Ze hebben volgens mij een dollar per stuk gekost en ze zijn geweldig. De ene is schuin afgesneden, de andere is wat boller. Ik gebruik ze voor concealer en contouren. Echt, geweldige kwasten! Kan niet meer zonder! Je kunt er zo'n perfect resultaat mee bereiken, echt top!


Ik moet dus nog steeds wennen aan mijn haarlengte. Vroeger dacht ik dat mijn haar van zichzelf veel volume had, maar blijkbaar waren het vooral de dode punten. Nu ze eraf zijn, valt het mij eigenlijk best tegen wat volume betreft. Ik weet nog niet zo goed wat ik ermee moet. Ik ben aan het experimenteren met mousses, maar die geven niet super veel effect. En volume poeder is, denk ik, niet aan mij besteed. Als jullie nog tips hebben - laat het mij weten! Voor speciale gelegenheden doe ik er wel krullen in, zoals toen ik een gezellig middagje met mijn vriendin Jess had doorgebracht. Zo met krullen vind ik het veel leuker staan, maar dat ga ik natuurlijk niet elke dag doen (mijn haar moet wel een beetje gezond blijven). En ja.... ik ben dus van het bier en niet zo van de wijntjes.. :P Proost!

6 opmerkingen:

 1. Ik vind je haar helemaal niet zo kort! Ok er is een stuk af, maar het is best nog lang hoor. Klitteband rollers daar krijg je serieus volume van en je haar lijdt er niet onder!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. toffe foto's :) dat bruin haar staat je wel goed

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto recap! Ik vind dat bruin je eigenlijk heel mooi staan :-) En amai, Amy is wel een opvallende verschijning :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je haar ziet er mooi uit hoor, en het is nog steeds lang! een wat groter stuk er af is altijd wennen inderdaad. Helpt het als je mousse misschien alleen bovenop aanbrengt? onder schijnt het je haar juist te verzwaren

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt! Dat doe ik ook, hoor, alleen bovenop aanbrengen. Alleen mijn haar is vrij zwaar van zichzelf, dus is het best moeilijk om een werkende mousse te vinden :( Maar volgens mij heb ik toch wat gevonden..... lang leven budgetvriendelijke Duitsland :P

   Verwijderen