vrijdag 4 juli 2014

Shoplog Londen en IMATS

Ik heb weer een leuk filmpje voor jullie! Zoals jullie misschien weten ben ik het afgelopen weekend in Londen geweest. Ik heb lekker de welbekende make-up beurs IMATS bezocht en ik heb natuurlijk ook weer op Oxfordstreet geshopt. Ik vind dat ik mezelf nog best heb ingehouden, omdat ik vooral de spulletjes van mijn wishlist heb gekocht. Maar het is nog steeds geen mini shoplog. :P En omdat ik alleen met handbagage reisde, kon ik niet al te veel liquids meenemen. Benieuwd naar mijn aankoopjes? Kijk maar mee. En oh ja, mocht je het gemist hebben - ik heb weer nieuw haar. ;)


Naar welk product zijn jullie het meest benieuwd? :)

5 opmerkingen:

 1. Ik wil ook graag nog naar London, leuke aankopen heb je gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke shoplog! Je hebt je inderdaad best wel ingehouden, ik sta ervan te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toffe producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je nieuwe haar staat je goed! toffe producten heb je gekocht, ooit ga ik ook eens naar zo imats <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke aankopen! Ik ben wel benieuwd naar de oogschaduws die je gekocht hebt.

  BeantwoordenVerwijderen