maandag 21 juli 2014

Tanya Burr's nagellak en lipgloss

Tanya Burr, de beautyguru op YouTube, en misschien kennen jullie haar ook als het schoonzusje van de Pixiwoo's. Sinds kort kun je bij de Superdrug in Engeland ook haar nagellak en lipgloss collectie (in samenwerking met Eye Candy) vinden. Een aantal hele mooie kleuren die gewoon schreeuwen om geprobeerd te worden. En de lipgloss bleek inmiddels geliefd te zijn onder de beautyliefhebbers. Natuurlijk was ik benieuwd naar deze nieuwe hype. Ik koos een van beide en stelde daarmee dit lief setje samen.


De lipgloss kleur die ik heb uitgekozen heet Just Peachy en de nagellak kleur Mini Marshmallow. Ze lijken best veel op elkaar, maar als je ze naast elkaar houdt zie je dat de lipgloss niet voor niks deze naam draagt. Een hele lieve perzik kleur, terwijl de nagellak heel zacht roze is. Niet helemaal matchy-matchy, maar toch wel een hele mooie combinatie. De lipgloss is goed gepigmenteerd en heeft een hele fijne niet plakkerige structuur. De kleur is vooral na het aanbrengen heel intens en licht/foute-Barbie-achtig, maar na een paar minuten is hij wat natuurlijker en zachter. De houdbaarheid is echt top. Een klein hapje en een drankje overleeft deze lipgloss wel. Je hebt daarna geen full-on kleur, maar de mooie tint is dan nog wel prima zichtbaar. Ik snap best waarom deze lipgloss zo populair is.


Dan de Mini Marshmallow... It had me by it's name! Hoe schattig klinkt dit? De kleur is zoet en zacht, precies zoals dat roze lekkernij. Dit lakje dekt alleen niet helemaal naar mijn wens. 2 laagjes zijn nog net niet voldoende, met de 3de laag (zoals op de foto) wordt het wel iets beter, alhoewel je nog steeds hier en daar een randje ziet. Is dit erg? Meh, met zo'n zachte kleur vind ik dit niet eens zo storend. De kleur is zo mooi en past werkelijk bij elke gelegenheid. Een roze nude kleur is moeilijk om te vinden, maar dit is absoluut een mooi exemplaar.


En de volledige look... Match made in heaven, zoals jullie kunnen zien. ;) Perfect voor bij een opvallendere ooglook... ach ja, bij welke look ook niet? De producten van Tanya Burr zijn niet alleen in Londen verkrijgbaar. Ook online, via webshops (zoals de Nederlandse boozyshop) kun je ze vrij makkelijk vinden. Absoluut de moeite waard om eens te checken. En al helemaal als je binnenkort eens toch voor een weekendje naar Londen gaat. ;)

8 opmerkingen:

 1. Ik vind beiden super mooi! En ze staan je ook erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh het lakje vind ik erg mooi! Lief kleurtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoor wel meer over de Tanya Burr producten, zeker leuke producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie producten, vooral de nagellak spreekt mij erg aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inderdaad een prachtige combinatie, zo mooi zacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleurtjes heb je gekozen! Ik ben er zelf ook heel benieuwd naar

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie kleur en het ziet er super uit

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind ze beiden heel mooi, vooral de nagellak spreekt mij aan. Mijn nagels zijn voor het moment super kort en dan vind ik een licht kleurtje wel mooi. Ik ga er een keertje voor kijken.

  BeantwoordenVerwijderen