dinsdag 15 juli 2014

Unboxing VIP Box juli + mini shoplog MAC & De Bijenkorf

Afgelopen zaterdag heb ik de VIP Box van juli ontvangen. Ik kon niet wachten, ik was zoooo benieuwd naar alle goodies die erin zouden zitten! En omdat de unboxing-video zo goed bekeken was, besloot ik om het dit keer weer te filmen... nadat ik eerst nog een beetje in Utrecht heb geshopt. ;) Benieuwd naar alle nieuwe goodies in mijn stash? Check de video hieronder.


Meer informatie over de VIP Box vind je op hun website. Al voor €12,50 heb je een abonnement (of nog goedkoper als je je gelijk voor een aantal maanden abonneert). In elke box zitten 5 fullsize producten en -zoals jullie konden zien- worden er soms ook nog proefjes aan toegevoegd.

5 opmerkingen:

 1. leuke aankopen heb je gedaan en de inhoudt van de box vind ik best oké

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lief make-up tasje, super mooi! De VIP Box vind ik best wel ok ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je steeds meer filmpjes upload! En dat je helemaal inbeeld bent! Wil je een x een foundationroutine laten zien? Ik heb net zo'n moeilijke huid als jij maar ik vind jouw huid er altijd mooi uitzien! Wat vond je uiteindelijk trouwens van de tarte foundation?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah super leuk! Dank je wel!! Echt leuk om te lezen! En ik zal het zeker doen :)
   Eeeeehm lastig... op zich is dat wel een goede foundation van Tarte, maar "full coverage" vind ik hem niet. Je hebt nog echt wel een concealer nodig voor de hele opvallende plekjes. Is niet erg, maar toch. Qua structuur ken ik wel fijnere foundations... Ik zal hier anders ook meer in hetzelfde filmpje over vertellen. :)

   Verwijderen
 4. aha goede tip van het ted baker tasje! Zag ze ook ooit bij de outlet in MM village staan en vond ze cute maar dacht 'wat zou ik moeten met die mini versie?' maar kwasten-tasje idd!

  BeantwoordenVerwijderen