vrijdag 1 augustus 2014

5 (+1) favorieten van juli 2014

De afgelopen maand heb ik weer een aantal mooie producten (her)ontdekt die ik met veel plezier heb gebruikt. Het zijn bijna allemaal producten die in het buitenland of online verkrijgbaar zijn, maar dat maakt denk ik niet uit. Mooie producten die de moeite waard zijn. Zijn jullie benieuwd? Kijk maar mee.


De afgelopen maand heb ik mijn Cleansing Oil van Murad herontdekt. Dit is zo ideaal voor het verwijderen van mijn make-up! Het maakt alles zoveel makkelijker en sneller. Zodra ik make-up ga verwijderen, wrijf ik de olie eventjes tussen mijn handen en breng het daarna over mijn hele gezicht (inclusief dichte ogen) aan. Goed inmasseren, vooral bij de ogen om mascara en eyeliner te verwijderen. En daarna spoel ik alles af. Ik pak gelijk een wattenschijfje met een beetje oogmake-up remover erop en verwijder daarmee de laatste restjes oogmake-up. Vooral onder de ogen is dit nodig, omdat je met ogen dicht er anders moeilijk bij komt. En met deze extra stap verwijder je ook dat olie-achtige van je ogen, waardoor je helemaal nergens last van hebt. Normaal duurde alleen het verwijderen van mijn oogmake-up al even, maar nu ben ik zoveel sneller klaar! Ik doe nog wel aan "dubbel cleansing", zoals ik ook in dit artikel schreef. Dus daarna gebruik ik nog een normale cleanser en een tonic/lotion. Maar hierna is mijn huid super schoon, extra zacht en -nogmaals- dat allemaal binnen een kortere tijd dan normaal. Jep, ik denk dat de olie-cleansers echt mijn nieuwe "ding" zijn. De volgende keer ga ik eentje van een Aziatisch merk proberen. ;) Een ander skincare product dat ik de afgelopen tijd intensief heb gebruikt, hebben jullie waarschijnlijk ook in mijn BeautyNetKorea shoplog gezien. Mark-X Blemish After Cream van Acence bracht mij aan het twijfel voor wat betreft het gebruik. Uiteindelijk heb ik hem plaatselijk aangebracht om de onzuiverheden te laten "rijpen" en om de "wondjes" te laten genezen. En in beide gevallen heeft het prima gewerkt! Dankzij dit product en natuurlijk goede reiniging, is mijn huid eindelijk weer rustig en egaal aan het worden. Yaaay voor schone huid!


Ah, mijn Viseart palette... Hier komt nog zeker een uitgebreide review over! Ik moet alleen nog een kleurrijke look ermee maken, en dan komt het online. ;) Deze palette heb ik zo vaak gebruikt de afgelopen maand. Ik heb de hele maand niet alleen maar deze palette gebruikt. Nee, ik heb hier veel te veel oogschaduws voor. Wel bevat deze palette een aantal prachtige blend-kleuren, waardoor ik het altijd erbij pak om er elke look mee aan te vullen. Heerlijk, zo'n veelzijdig product. Voor mijn ogen heb ik ook steeds de Autograph Eyeliner van Kat von D (via Sephora.com) gebruikt, in de kleur Puro Amor. Jep, ik ben toch de liquid eyeliner kind of girl. Ik vind het gewoon net iets makkelijker en sneller werken. En de kleur is zo heerlijk intens. Voor de afwisseling gebruik ik andere soorten eyeliner, maar liquid liner is echt mijn liefde (misschien niet voor de beginners, maar ik heb al jaartjes eyeliner-ervaring). Deze eyeliner van Kat von D is zooo intens, een diepe zwarte kleur en de finish is mat. Alleen moet je wel oppassen als je een foutje met een wattenstaafje wilt herstellen - voor je het weet veeg je hem de verkeerde kant op, en dan is je look verpest... al een paar keer gebeurd... Zo gepigmenteerd (en langhoudend) is deze eyeliner dus! Tot slot nog de Cover & Hiding (vind het nog steeds een gekke naam) stick concealer van het Aziatische merk Holika Holika. Ik kan niet meer zonder deze concealer. Hij is zo gepigmenteerd en bedekt daarom zo goed, dat ik hem elke dag blijf gebruiken. De perzik-kleur is echt ideaal om zowel de donkere verkleuringen/onzuiverheden te bedekken als de lichte pigment-vlekken en donkere kringen onder de ogen. En hij blijft de hele dag zitten.


De afgelopen maand heb ik echt zoooooveel blauwe bessen gegeten. Ik weet niet eens meer hoeveel van dit doosjes ik bij AH inmiddels gekocht heb.. Maar ze zijn zo lekker en natuurlijk helemaal gezond. Bomvol met vitamine C en anti-oxidanten. En die smaak... mmm, ik denk dat ik ze blijft eten tot ik ze zat ben. Of tot ik besef dat die kleine besjes toch best wel prijzig zijn. :P

4 opmerkingen:

 1. Dat oogschaduw palette is prachtig, ik ga het meteen googlen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat oogschaduw palette vind ik heel erg mooi!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooe producten, dat Viseart palette lijkt me echt wel een musthave!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik eet de laatste tijd ook zoveel blauwe bessen.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen