dinsdag 12 augustus 2014

Catrice Luxury Lacquers

Nieuw in het assortiment van Catrice zijn de Luxury Lacquers, en wow, wat zijn die prachtig en fijn! En gestoken in een nieuw jasje (nou ja, in een vierkant flesje in plaats van dat rondere wat wij van Catrice gewend zijn). Ik was ze al eerder in Duitsland tegengekomen, maar ook nu zijn ze al in Nederland te koop. En ja, misschien ga ik ook nog voor andere kleurtjes... Check deze twee prachtige juweeltjes.


Wat zijn Luxury Lacquers precies? Het zijn volledig dekkende glitter nagellakjes. En dat zie je zeker niet vaak. Meestal gebruik je glitter nagellak als een soort topcoat, zoals wij dat eerder bij Essence zagen. Maar deze nagellak heeft dus al een dekkende basis, waardoor je echt aan twee lagen voldoende hebt (in ieder geval bij deze twee kleuren). Er zit een hele mooie shimmer in, van groot naar klein, en soms met een iets andere kleuraccent. De finish is niet zoals bij een zand-lakje, hier is het een stuk gladder en glanzender. Alhoewel je nog steeds wel voelt dat het geen creamy nagellak is. Bij de swatches hieronder zien jullie links de foto bij indirect licht, en recht met een flits.


De lichte kleur is toch wel mijn favoriet. Wat een prachtige feestelijke prinsessen-kleur is dit! Lost 'n Roses heeft een beetje roze tint er doorheen, maar voor de rest zit er ook veel zilver in. Echt super mooi! Ik heb veel glitter lakjes in mijn stash, maar zo eentje heb ik nooit eerder gezien. Ik zit zelfs te denken aan een back-up... Prachtig om nu te dragen, en al straks helemaal met de feestdagen. Love love love it!


Plum Fiction is weer heel anders. Het is donkerder en ik vind hem ook iets minder veelzijdig. En toch is het nog steeds een prachtige kleur, vooral als je van donkerdere tinten houdt. Er lijkt ook een beetje rozige shimmer doorheen te zitten, wat de kleur extra bijzonder maakt.


En zo alles bij elkaar, het is toch een feestje om te zien! #dontmindthejammies Ik vond het eigenlijk wel heel leuk om zo de kleuren te dragen, het is net even wat anders. En het is vooral de lichte kleur waar ik helemaal betoverd door ben. Dit zijn echt leuke nagellakjes en als je van glitter houdt, dan moet je ze zeker even van dichtbij bekijken.

8 opmerkingen:

 1. Wat een mooie lakjes, ik ben dol op glitters.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I luuuurve me some glitter, mooi! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vooral Plum Fiction vind ik heel erg mooi! Toffe lakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig! de lichtste kleur is ook mijn favoriet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh dat lichtroze lakje ziet er prachtig uit! Wauw! :)

  BeantwoordenVerwijderen