donderdag 21 augustus 2014

Dove lichaamsolie "Pistache & Magnolia"

Read the English version beneath

Eigenlijk wilde ik hier eerst geen review over schrijven. Ik heb deze olie in Duitsland gekocht en ik dacht dat het nog even zou duren tot het in Nederland zou uitkomen. Maar ik heb begrepen dat het nu dus ook al in Nederland te koop is. Tijd voor een review dus! Dat doe ik niet vaak met lichaamproducten, maar deze is het zo waard! Ik heb er namelijk een favoriet bij!Ik was al langer benieuwd naar de geur "Pistache & Magnolia". Ik had het een keer bij een Amerikaanse YouTube'r gezien en -na een smakelijke omschrijving- besloot ik dat ik er zeker een keer aan moest snuffelen. Deze geur is tegenwoordig ook in de bodylotion-vorm verkrijgbaar. Maar ik wil even mijn bodylotion-stash voorlopig niet meer uitbreiden. En toen ik deze olie zag, kon ik mezelf niet tegenhouden. Oliën vind ik sowieso heerlijk voor de lichaamshuid. Eigenlijk liever voor de winter dan voor de zomer, maar ik besloot om het toch te proberen. En wat bleek dit product heerlijk te zijn! Niet alleen dankzij de geur (wauw, jaaaa hij is zo heerlijk zoet en fris tegelijk!), maar ook dankzij de werking en structuur.Deze olie heeft een hele dunne structuur. Ja, het is een olie, maar het is niet te vettig. Het trekt heel snel (vooral voor een olie) in en mijn huid voelt gelijk heerlijk aan. Lekker gehydrateerd, zacht en met een aangename zoete geur. De geur blijft trouwens niet super lang op de huid zitten, maar het eerste uur kan ik er zeker van genieten. De olie hydrateert dus ook echt goed. Ik weet niet of het voldoende zal zijn voor de winter, wanner mijn lichaamshuid nog droger is, maar dat gaan wij tegen die tijd testen. Voor nu ben ik erg tevreden. Het werkt eigenlijk nog makkelijker dan een bodylotion, heel fijn in gebruik en die geur... ja, ik ben verliefd!Dat deze olie zo goed werkt is eigenlijk helemaal niet zo gek, als je de ingrediënten ziet. Er zitten heel veel soorten oliën in. Heerlijke oliën, zoals sesam olie en pistache olie. In de basis zit wel een siliconen-soort, maar dit is een hele lichte. Deze zorgt voor een olie-structuur, waardoor het product makkelijk uitsmeerbaar is. Nadat het product op de huid zit, vervliegt deze silicone vrij snel. Fijn dus! Deze Purely Pampering body oil is trouwens ook verkrijgbaar in een andere soort/geur, namelijk Amandelmelk en Hibiscus. Maar persoonlijk blijf ik fan van pistache en magnolia.

English version:
Dove has some new body oils to try! Purely Pampering body oil has two scents: Pistache & Magnolia and Almondmilk & Hibiscus. I love the first one because it's a bit more fresh and sweet. The texture of this oil is very nice. It's not to oily, your skin feels just a bit smoother after you used it. It's light and weightless, and that is why I love it so much. I also like the scent, it stays for about an hour on my skin. This product contains a lot of good oils, like pistache oil. It also contains a kind of silicone, but it's a light one. This silicone makes the texture so nice and smooth, but it evaporates after it was applied. The good ingredients can do their job afterwards. I don't know if this oil will deeply hydrate my skin in the winter, but I will try it then!

4 opmerkingen:

 1. Ik heb deze ook, alleen in de andere variant. Erg lekker.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt super goed. Ik heb er al mee in me hand gestaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, deze lijkt me heel fijn! :-)

  BeantwoordenVerwijderen