donderdag 28 augustus 2014

Empties met o.a. Shu Uemura, Garnier en Biotherm

Empties! Oftewel: de producten die de afgelopen tijd zijn opgegaan. Ik heb nooit eerder zo'n artikel gemaakt, omdat ik mij afvraag of mensen dit interssant vinden. Maar het schijnt toch wel een geliefd onderwerp in het beautyland te zijn. Ik probeer het dus gewoon. :) Toevallig heb ik net een periode achter de rug waarin een aantal producten bijna tegelijk zijn opgegaan. Een goed moment om de uiteindelijke mening over deze producten met jullie te delen!Ik begin met mijn favoriete minerale deo van Garnier. Een nieuw exemplaar wordt alweer volop gebruikt. Er zijn verschillende soorten, maar deze met groene dop vind ik toch het fijnst. De paarse en de roze variant werken bij mij toch net ietsje minder goed. Alhoewel ik nog steeds fan ben van hen allemaal. Helaas alleen niet in Nederland te koop, maar in Duitsland sla ik altijd een voorraadje van deze deo's in. Voor mij werken ze het beste en dat is echt niet te vergelijken met alle andere (spuit)deo's die hier wel te koop zijn.Wow, mijn frambozen bodybutter is nu al op! Medio april schreef ik nog een review over deze butter van The Body Shop en 4 maanden later is ie op! Op zich niet zo gek natuurlijk, maar wel als je bedenkt dat ik voor de afwisseling meerdere body producten om te smeren heb staan. Toch heb ik deze body butter blijkbaar vaker gepakt. Hij is ook zo heerlijk. De fruitige geur, de zachte substantie... hij trok snel in en verzorgde mijn huid heel goed. Zeker een re-buy (misschien in een nieuwe geur?), als ik door mijn huidige body voorraad heen ben. ;)Nog een body-liefde was deze douchegel van Bubble at Home. Charm ruikt naar Cherrie parfum van Dior, heerlijk zoet en poederig. Een milde douchegel die mijn huid niet uitdroogde, maar er juist zacht voor was. Maar het is vooral die geur... ja, absoluut een re-buy als ik weer eens in Gent ben.De Wonder Pore klei-masker van Etude House zat in een klein setje waar meerdere producten uit deze lijn in zaten. Op zich een oké product, maar het deed bij mij niks bijzonders. Het zou de poriën moeten verkleinen, maar ik geloof echt niet dat een masker dat goed kan doen. Extra reinigen deed het ook niet, daarom ben ik er niet echt van onder de indruk.Waar ik veel van verwacht had, was deze cleansing oil van Shue Uemura. Als jullie mijn Hong Kong / Thailand haul hebben gekeken, dan weten jullie nog misschien dat ik een setje met 4 verschillende oliën van dit merk had gekocht. Elke olie heeft weer net iets andere eigenschappen. Deze paarse is een brightening cleansing oil. Ik heb hiervoor een andere soort opgemaakt, maar eerlijk gezegd merkte ik er geen verschil tussen. Ja, de olie is zacht en wordt een beetje melk-achtig als je het met water mengt. Maar super reinigend vind ik hem niet. En eigenlijk snap ik tot nu toe niet die hele hype rondom deze olie. Het is dus maar goed dat ik allemaal mini's heb gekocht in plaats van zo'n grote fles. ;)En tot slot nog de nachtcrème van Botherm. Ik hou van Skin-ergetic lijn van Biotherm, dus toen ik deze crème een tijd geleden in de sale zag, moest ik hem natuurlijk meenemen. Terwijl je zich bij sommige crèmes afvraagt waarom ze nooit opgaan, was ik verbaasd hoe snel het met deze ging. Niet dat hij niet zuinig in gebruik is, maar blijkbaar had ik hem vaker gepakt dan gedacht. Het is een fijne basic nachtcrème, maar hij doet niks spectaculairs. Hij is zacht voor mijn huid, ik krijg er geen extra onzuiverheden van, hij maakt mijn huid iets rustiger. En dat is allemaal eigenlijk ook wel voldoende voor een nachtcrème. Alhoewel ik stiekem misschien toch iets meer had verwacht. Nou ja, geen re-buy, maar niet omdat hij zijn werk niet goed gedaan heeft. Puur omdat ik altijd nieuwsgierig blijf naar meer. ;)

4 opmerkingen:

 1. Ohhh ik heb de olie hier ook staan...misschien werkt hij wel voor mij wat vaak het geval is he? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmm, die body butter, klinkt heerlijk! Ben sowieso wel fan van de body butters van The Body Shop.
  En de olie... ik heb hem nog nooit geprobeerd, ook al lees ik zoveel positieve verhalen. Denk dat ik een beetje het gevoel heb alsof het voor mij ook net niet dat zal zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oei, spijtig dat de Shu Uemura cleanser toch niet helemaal aan je verwachtingen voldeed :-( Die frambozen body butter is echt heerlijk ja.

  BeantwoordenVerwijderen