vrijdag 29 augustus 2014

Gekocht door beautybloggers - TAG

Tag-time! De oorspronkelijke tag wilde ik al een tijdje doen. En dankzij Vera heb ik hem ook eindelijk gedaan! Jep, je kunt waarschijnlijk zeggen dat ik best beïnvloedbaar ben door andere bloggers/YouTube'rs... De producten waar ik trouwens geen blogger/YT'r bij noem heb ik gekocht naar aanleiding van meerdere reviews/Instagram foto's/YT video's. Hou ik van gehypte producten? Neeeeee, hoe kom je daaraan... :P

7 opmerkingen:

 1. Leuke video!! Veel producten herken ik wel, die Sigma kwasten moest ik ook hebben toen ze net te koop waren, nu zijn ze echt stukken duurder geworden. En die EOS lipbalms had ik ook ooit, niet heel bijzonder inderdaad, ze zien er alleen leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke video! Ik heb ook veel gekocht door YouTubers, je raakt er toch ontzettend door beïnvloed ;) Leuke producten zitten hier ook tussen. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke video! Ik heb ook best wel veel gekocht door reviews en youtubers. Best wel grappig hoe je dan het idee krijgt "ik moet dat ook hebben!!" xD

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, herkenbaar! Een heel aantal producten heb ik zelf ook, eveneens gekocht door te zien op YouTube/blogs.
  P.S.: de Sisley blush/bronzer was eerst LE, maar zit nu vast in het assortiment. Mocht je zonder vallen, weet je wat te doen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Herkenbaar ;-) Sigma kwasten zijn echt top vind ik, en een goeie prijs kwaliteit verhouding.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke tag! Ben blij dat je zo gek bent op je Lora palette! En je Naked 3 twijfel snap ik, ik denk dat het voor de meesten zo is, de kleuren zijn mooi, maar de andere twee Naked palettes zijn gewoon mooier.

  BeantwoordenVerwijderen