woensdag 6 augustus 2014

Get ready with me: Dance Valley (make-up, haar, outfit)

Eigenlijk zou er gisteren al iets online verschijnen, maar ik had een beetje ruzie met mijn filmbewerkingsprogramma... Maaaaaar de video is toch eindelijk klaar! En ik kon niet wachten om het met jullie te delen. Het afgelopen weekend was ik namelijk naar Dance Valley geweest. Mijn eerst echte festival trouwens! Ik besloot om de voorbereidingen te filmen. Dus make-up, haar, kleding... en een stukje van het festival zelf natuurlijk. Ik ging voor langhoudende make-up, opvallende look (dat zou ik doordeweeks ook hebben gedragen :P), makkelijke kleding en schoenen.... alleen mijn haar had ik gewoon in een knotje moeten laten. ;) Ach ja, kijk maar dus mee naar het resultaat!


Lees hieronder wat ik allemaal gebruikt hebt voor deze look...

Ogen:
- Make-up Factory Rosy Champagne Chromatic Glam eyeshadow
- NARS Mississippi Mermaid (uit LE van Guy Bourdin)
- Viseart palette
- Seventeen trio
- Maybelline Eyestudio Pink Passion
- MAC Powerpoint Eye Pencil in Blue Stripe
- Kat von D Autograph eyeliner
- Lancôme Hypnôse mascara

Gezicht:
- Smashbox Photo Finish blemish control primer
- Hourglass Immaculate foundation
- Holika Holika Cover & Hiding concealer stick
- Fusion Beauty Illumi Cover concealer/highlighter pen
- NARS Multiple Bronzer
- Seventeen Miracle Matte Skin Primer
- Anastasia Dipbrow Pomade in Blonde
- Maybelline Matte Maker mattifying powder
- Too Faced Chocolate Soleil bronzer
- NARS Amour blush
- Rimmel Apocalips in Phenomenon

Haar:
- Batiste droogshampoo
- Boots Botanics heat protection shine serum
- L'oreal Elnett Satin extra strong haarlak

Outfit:
- Ringen: JustFab (+ mijn verlovings- en trouwring)
- Maxi jurk: Vila
- Gilet: SoHo
- Schoenen: Promod
- Rugzakje: Invito

Het rugzakje zelf had ik uiteindelijk niet meegenomen. Ik wilde daar mijn paraplu in doen, maar die mocht niet mee naar het festival-terrein. Dus de essentials die ik dan los had meegenomen waren: geld, telefoon en antibacteriële doekjes. Voor de rest - goed humeur, maar dat krijg je vanzelf al van de sfeer en muziek. :)

6 opmerkingen:

 1. Dance Valley is altijd zo gezellig.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Is het raar dat ik Dance Valley niet ken? Wel een hele leuke video!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk geweldig filmpje!!! Je zag er top top top uit! Ik hoorde trouwens het Beverly Hills Cop thema op het eind..drie keer raden van wie dat is....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige look!! Je zag er prachtig uit!! Je moest vast die mannen vast je afslaan ;-) ik heb ook goede herinneringen aan Dance Valley! Echt een super goede sfeer hangt er op dit festival!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. lientjuhxxx07-08-14 18:41

  Leuk filmpje! Meer zo een filmpjes :-)

  BeantwoordenVerwijderen