zaterdag 9 augustus 2014

Max Factor Lipfinity in Always Delicate

Sinds Max Factor een aantal nieuwe kleuren aan hun Lipfinity-lijn heeft toegevoegd, viel vooral deze mooie kleur mij op. En volgens mij is dit zo ongeveer de populairste nude kleur uit alle nieuwe Lipfinity's geworden, als ik verschillende reviews in het beautyland mag geloven. Laatst zag ik ze met korting bij de Etos liggen en natuurlijk -zo nieuwsgierig dat ik was- wilde ik het ook uitproberen. Ik ben namelijk gek op langhoudende lipproducten!Lipfinity zelf is geen nieuw product. Het bestaat al heel lang, en de kleurkeuze dus ook. Het werd tijd om een paar verfrissende jonge kleuren aan het assortiment toe te voegen. En dat is helemaal gelukt! Zeker zo'n prachtige peachy/roze nude kleur als deze. Always Delicate is een perfecte naam voor zo'n kleur! En zoals jullie kunnen zien, is het een kwestie van twee producten gebruiken: eerst een gloss/stain en daar overheen een soort balsem.
De gloss is heel romig bij het aanbrengen en prima gepigmenteerd. Het dekt goed en is niet al te dik. Het droogt ook wel weer snel op je lippen. En ja, zo'n product gaat dus enorm in de lijntjes zitten. Een balsem daar overheen heb je dus echt nodig om de oppervlakte egaler te maken en je lippen te verzachten. Mijn excuses trouwens voor mijn non-foundation-dag, maar ik hoop dat het niet al te storend is. ;) #langlevenaaktehuidDe balsem is doorzichtig en lijkt op een gewone lippenbalsem. Hij voegt echt wat glans toe. Je hoeft dus niet al te lang te wachten tot de lippenstift opgedroogd is om daarna de balsem aan te kunnen brengen. Sterker nog, je kunt niet heel lang wachten, omdat je dan echt een irritant trekkerig gevoel op je lippen krijgt. Als je te snel bent dan komt er een beetje kleur op je balsem af, maar dat gebeurt eigenlijk nauwelijks.En dat is het resultaat. Pretty, toch? Het kan waarschijnlijk nog meer glossy, vooral als je nog iets langer wacht met het aanbrengen van de balsem. Maar dit vind ik ook oké. Alleen jammer dat het niet al te lang zo mooi blijft... Nou ja, eigenlijk is dit inderdaad een langhoudend product. Alleen verdwijnt de schoonheid na een paar uur op de lippen. En al helemaal als je gegeten hebt of een paar kopjes thee gedronken hebt. Lipfinity gaat dan terug kruipen vanaf de binnenkant van mijn lippen... en dat is lelijk. Probeer dan maar dit product te verwijderen, vooral als je geen waterproef make-upremover bij de hand hebt. Natuurlijk kun je het oplossen door het product opnieuw aan te brengen, maar kom op... dit is toch een langhoudend product? Het zou ervoor moeten zorgen dat je je lippenstift niet opnieuw hoeft aan te brengen... Nee, geef mij maar langhoudende producten die gewoon egaal vervagen. Dit is helaas niks voor mij. Maar goed, alles is persoonlijk, en Lipfinity heeft echt wel fans. But it's not me.

3 opmerkingen:

  1. De Lipfinity is ook niet echt mijn ding... De kleur staat je trouwens wel erg mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hmm, nee, niet helemaal wat ik zoek. De kleur vind ik trouwens wel echt prachtig, staat je ook erg goed.

    BeantwoordenVerwijderen