woensdag 20 augustus 2014

New hair: just a bit darker

Read the English version beneath

Ik heb weer een nieuwe haarkleur! Afgelopen zaterdag zat ik bij de kapper en ik bedacht mij dat het misschien leuk zou zijn om er weer een artikel over te maken. De leuke reacties op Twitter bevestigden het nog even, dus here it is! Ik werd dat hele licht-blonde een beetje zat, dus vroeg ik aan mijn kapster om de boel ietsje donkerder te maken. Niet te donker, want dat blonde vind ik nog steeds erg leuk. En dat deed zij ook! Ik dacht eerst dat het nog iets donkerder zou worden, maar toch ben ik blij met dit resultaat.Mijn (mega) uitgroei is geverfd met een donkerdere blonde kleur en daarna is deze kleur een beetje grof verdeeld over de rest van mijn haar. Hierdoor zie je nog steeds die hele lichte plukjes van mijn oorspronkelijke kleur en lijkt het alsof het highlights zijn. Maar eigenlijk is het dus heel anders gedaan. En het duurde natuurlijk ook nog eens minder lang! Alleen vind ik dat er op dit moment net iets te veel warmte in de nieuwe kleur zit, vooral bij de aanzet van mijn haar. Maar dat gaat nog wel ietsje weg. En anders pak ik gewoon mijn zilver-shampoo. ;)Let trouwens niet op mijn gezichtskleur. Een keer zonnebank en ik kon mijn foundation-kleur niet meer goed inschatten. Ach ja, liever te licht dan te donker. ;) Ik ben echt weer blij met mijn haartjes! Het is net ietsje donkerder, maar nog steeds lekker zomers. En al die verschillende tinten, vooral in de punten, vind ik nog steeds lekker speels staan. Ik ben wel blij dat de onderkant (of eigenlijk de achterkant, kennen jullie deze haarkleur nog?) nu steeds lichter wordt. Dat hele donkere wil ik voorlopig niet meer. Nee, voorlopig blijf ik een blondine. Maar dan net iets anders. Er komt trouwens nog een artikel over deze look, dus stay tuned! ;)

English version:
I have a new hair color! I was a bit tired of light blonde, so I asked my hairdresser to make it a bit darker. Just a bit, because I still love to be a blonde. She dyed my (too dark) roots with a dark blonde color, and she dragged that color further to the lengths. No coupe de soleil, just random finger movements. And it worked well! Still you can see the blonde highlights and it seems to be just like the coupe de soleil. But it took a lot less time (and money) to do it. And I'm still a blonde, but just a tiny bit darker. Love it! The darker parts in the length are because of my last couple of color-sessions. Here you can see all the previous haircolors.

4 opmerkingen: