maandag 25 augustus 2014

(Not mine) haul: BeautyNetKorea

BeautyNetKorea.com blijft een geweldige webshop als je van Aziatische make-up en verzorging houdt. Ze hebben veel budgetvriendelijke, maar kwalitatief goede producten (alhoewel je daar ook wat duurdere exemplaren vindt). Een vriendin van mij (die mij er ook mee aangestoken heeft) had er laatst een bestelling geplaatst. Ik vroeg aan haar om haar ervaring met de producten ook met jullie te delen, dus dat deed zij ook. Zij maakte de foto's, vertelde mij wat zij van de producten vond en ik schreef het hieronder op, aangevuld hier en daar met mijn eigen ervaringen. Lees maar snel verder.Lioele is voor mij persoonlijk een nieuw merk, maar dankzij ervaringen van mijn vriendin ben ik er wel nieuwsgierig naar geworden. Vooral naar dit product. Dit zijn de Lip Color Sticks - super gepigmenteerde lippenstift in een potlood-vorm. Ze zijn niet super dik, maar hebben wel een handig formaatje. Ze bleken nog feller te zijn dan verwacht! "Enorm gepigmenteerd, blijven lang zitten, de kleuren zijn heel fel, en hierdoor heb ik ze nog niet naar buiten durven dragen." Haha, ik ben om! #opdewishlistAh, de BCDation van TonyMoly. Weten jullie het nog: BB, CC cream en foundation in een. Mijn vriendin is hier heel enthousiast over: "Het is een super foundation; op vakantie heeft hij het volgehouden in de hitte van 30 graden. Het bleef perfect op mijn huid zitten. Houd er wel rekening mee dat ik een normale huid heb." Ik heb zelf een vette huid en ook voor mij is dit een fijne foundation. Ja, een foundation, want eerlijk gezegd weet ik niet wat je dan nog van de BB- en CC cream eigenschappen moet verwachten. ;) Goede dekking en een mat effect. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de textuur iets te zwaar vind voor mezelf, maar misschien dat ik het in de winter fijner ga vinden. Mijn vriendin gebruikt trouwens altijd een beautyblender voor het aanbrengen van haar foundation, en misschien scheelt het ook voor de beleving van die textuur. Ik gebruik namelijk altijd wel mijn kwasten.Proof 10 Eyeshadow Primer is ook een product waar ik ervaring mee heb. Met normale oogleden -zoals van mijn vriendin- werkt hij ideaal en zorgt hij er echt voor dat de oogschaduw de hele tijd op zijn plek blijft. Maar ook met mijn vette oogleden is het resultaat prima. Misschien net niet zo goed als met mijn favoriete bareMinerals primer, maar het scheelt eigenlijk niet veel. Vooral als je bedenkt dat dit een budget product is! De Starting Key Starting Treatment Aura Mist ziet er heel cool uit, maar heeft eigenlijk weinig toegevoegde waarde. Deze zou je moeten gebruiken voordat je je make-up aanbrengt. Mijn vriendin heeft er niks bijzonders mee gemerkt. Wel is hij lekker verfrissend, maar daar houdt het dan ook op.Weer een product van Lioele. De cake-eyeliner kenden wij al, maar dit is dus de eyebrow cake. De kleuren zijn heel natuurlijk en fijn in gebruik. Mijn vriendin gebruikt de donkerste kleur om haar wenkbrauwen bij te tekenen en dat vind zij wel goed werken. De kleuren zijn niet te heftig gepigmenteerd, je hebt dus niet opeens een donkerbruine streep als je het gaat aanbrengen. Ik ben zelf wel bekend met cake-eyeliners en die moet je altijd met een vochtig kwastje aanbrengen. Misschien zou dit ook de bedoeling van dit product zijn? Maar het liefst hebben wij natuurlijk wat zachtere vorm van de wenkbrauwen, dus droog aangebracht werkt het ook prima.En tot slot het product waar deze bestelling eigenlijk mee begon. Aloe vera gel die ideaal leek te zijn voor het zwangere buikje van mijn vriendin. Helaas bleek hij moeite te hebben met het intrekken. De huid blijft plakkerig, ook als je een uur na het gebruiken wacht. Als crème is dit geen goed product. Je kunt het veel beter als masker gebruiken. Zowel te gebruiken voor het gezicht als voor het buikje. Royaal aanbrengen, 20-30 minuten laten zitten en daarna in de douche afspoelen. Als je een stukje gel gaat invriezen, dan heb je strak het ideale middel tegen de dikke ogen. Alle fijne voordelen van aloë vera, maar dan op een niet voor de hand liggende manier. Toch nog een fijn product dus!

3 opmerkingen:

 1. De Lioele Lip Color Sticks zien er goed uit.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die lip color stick zien er goed uit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Altijd leuk zo'n webshop! De lipproducten zien er goed uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen