dinsdag 26 augustus 2014

NYX, Sleek en IsaDora nu bij V&D - mijn aanraders

Goed nieuws! Vanaf deze maand hebben een aantal V&D vestigingen drie nieuwe beauty merken aan het assortiment toegevoegd! Het gaat om NYX, Sleek en IsaDora. Echt een prima keuze van V&D! Helaas (nog?) niet in V&D Utrecht, maar ik blijf duimen. Wel wordt het bij de volgende vestigingen verkocht: Hoofddorp, Dordrecht, Heerlen, Rotterdam Zuidplein, Roosendaal en Amsterdam Noord. Het leek mij leuk om mijn ervaringen en aanraders van alle drie merken met jullie te delen. Lees je mee?Ik begin met NYX. Misschien wel de minst spannende van de drie, omdat je het tegenwoordig ook bij Douglas kunt vinden. Hoe meer verkooppunten, hoe beter, toch? NYX is sowieso een fijn budgetmerk dat bekend staat om de Jumbo Pencils die gebruikt kunnen worden als gekleurde oogschaduw basissen. Voor mijn vette oogleden werken ze helaas niet, maar de halve wereld is gek op de witte kleur Milk. Zelf ben ik gek op de lipproducten van NYX. De matte lipsticks, lip creams en butter glosses zijn wat mij betreft de echte toppers. Super fijn in gebruik en lekker langhoudend. Ik heb ook nog een "gewone" lipgloss van NYX (oops, vergeten voor de foto uit mijn stash te vissen) en ook die is geweldig. Een hele mooie frambozen kleur en zoete geur. De minst bekende van de drie zal toch wel de IsaDora zijn. Ik kom dit merk steeds in Duitsland tegen en de producten zijn echt de moeite waard om te bekijken. Het is een Zweeds merk, dus zie ik het ook vaak bij de Zweedse beautybloggers voorbij komen. Ze schijnen voor het najaar twee prachtige quatro palettes uit te brengen, dus... ik ben benieuwd! Zelf heb ik eigenlijk nog niet zoveel van het merk geprobeerd. Wel eens een oogschaduw gehad en die was van hele goede kwaliteit. Ook de nagellakjes zijn prima. Dit is ook voor mij een merk dat ik verder moet ontdekken, maar de ervaring tot nu toe is alleen maar positief geweest.En dan... Sleek. Dé aanrader als je op zoek bent naar budget oogschaduw palettes. Ik heb er veel meer van gehad, maar heb er uiteindelijk "maar" drie overgehouden. Deze drie zijn mijn echte favorieten en die gaan waarschijnlijk nooit mijn stash verlaten. Vintage Romance palette bevat prachtige paarsige en blauwe kleuren. Glory is een limited edition uit 2012 geweest, speciaal voor de Olympische spelen in Engeland. Deze bevat prachtige glanzende highlighters en een paar felle kleuren. Een uitdagende palette, maar heerlijk voor een beetje kleur. De Monaco palette is gewoon liefde. Volgens mij was ook dit een limited edition, maar vaak kun je het alsnog in het assortiment vinden. Deze bevat prachtige draagbare kleuren met een twist. Zachte blauwe en paarse tinten zijn perfect om mee te combineren. En ja, natuurlijk staat Sleek ook bekend om de mooie Rose Gold blush, de dupe van NARS Orgasm. Deze heb ik ook al eerder gehad, maar die heb ik uiteindelijk toch te weinig gebruikt (ik ben meer van de matte blushes). Wil je al mijn Sleek swatches en reviews zien? Klik dan hier. De IsaDora swatches vind je hier en (vooral oude) NYX reviews kun je hier terug lezen.

4 opmerkingen:

 1. Ik wil nog een palette van Sleek kopen! Fijne aanraders,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb een paar producten van IsaDora en vind ze echt de moeite! Die nagellak van jou ziet er pretty uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben gek op Sleek en NYX! Hopen dat ze snel naar Maastricht komen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou van Sleek! Helaas is Sleek niet in de V&D in Groningen gekomen..

  BeantwoordenVerwijderen