zondag 17 augustus 2014

Pink Pictures #20

Tijd voor wat foto's van afgelopen weken! Het is best druk geweest qua planning, maar wel allemaal leuke dingen. Met o.a. weer eens een ritje naar het buitenland. Benieuwd naar alle foto's? Kijk maar mee.Wij zijn weer eens naar Duitsland geweest! Eigenlijk niet om te shoppen, maar ik kon het even niet laten om een DM in de buurt op te zoeken. Ik was niet van plan om iets te kopen tot ik dit al bij de ingang zag... Blauwe nagellak! Kan-niet-weerstaan! En dit bedoel ik dus als ik zeg dat Maybelline zoveel goedkoper is in Duitsland. ;) Ik heb uiteindelijk 3 lakjes meegenomen... het wordt langzaam maar zeker 50 shades of blue in mijn stash. :P Swatches van al mijn nieuwe blauwe nagellakjes volgen nog!De reden waarom wij naar Duitsland gingen was omdat deze kleine jongen 5 jaar werd. Wij hadden nog zo'n cadeaubon liggen voor een hotelovernachting, dus dat konden wij ook gelijk gaan combineren. Een botje voor zijn verjaardag geven vond ik zo flauw, ik vind 5 jaar toch wel een mijlpaal. Dus werd het een weekendje weg. Ik weet het, misschien een gek idee, maar het was een goede reden om met z'n 3tjes iets gezelligs te gaan doen. Het leven zonder Cosmo kunnen wij ons echt niet mee voorstellen, hij is echt de liefste hond ter wereld. :) Wij zijn trouwens in de buurt van Winterberg geweest. Het is even over de grens, maar je bevindt zich opeens in een hele andere omgeving. En dat besef je helemaal als je zo'n hele middag in de bergen gaat wandelen. Cosmo vond het helemaal geweldig, dat rennen en gras eten.... :PDit was op weg daar naartoe. Dat vind ik dus geweldig aan Duitsland... Je kunt erheen als je graag naar een grote drukke stad wilt, maar ook zo'n mooie natuurgebied vind je daar. Daarom gaan wij ook vaak voor een weekendje weg naar Duitsland, een heel fijn land. De foto rechts heb ik trouwens gemaakt toen wij midden op de weg stopten, onderweg naar Winterberg. Er waren toch geen andere auto's, heerlijk rustig.Foto links is gemaakt in Winterberg zelf, iets buiten het centrum. Die dag droeg ik mijn zwarte maxi rok en een topje met felle kleurtjes. Het leek bijna op een arabische-achtige jurk. Ik vind dit zo mooi, moet ik echt vaker dragen. Foto rechts is gemaakt in Hesborn, naast Winterberg, waar wij ook in de bergen hadden gewandeld en waar ons hotel zat. Super mooi uitzicht. Ik hou normaal helemaal niet zo van de bergen en het wandelen, ik ben meer van de grote steden. Maar dit was even een fijne afwisseling. En niet te lang. ;) Het blauwe met oranje armbandje heb ik trouwens daar gekocht, ik vond hem wel erg leuk staan.Deze vette muurschildering kwamen wij in Winterberg tegen. Zo gaaf als je dit soort graffiti kunt maken! En ja, even grappen... hond wordt opgegeten... flauw. Maar wel kleurrijk! :P En credits aan manlief voor deze en vorige foto's.Back in NL! De dag van Dance Valley. Mijn eerste echte festival, het was super leuk. Enorm gelachten en van muziek genoten, wat wil je nog meer. Hoe ik mij heb voorbereid en wat ik droeg hebben jullie al in deze video kunnen zien. In de auto maakte ik nog een selfie met mijn mooie krullen.... alleen had ik beter mijn haar kunnen opsteken of gewoon niet krullen. In zo'n hitte en vochtigheid houden de krullen het gewoon niet lang vol. Ach ja, maakt niet uit. In het midden de foto van mijn drankje... althans, ik dacht dat er een foto van mijn drankje en niet van mij erbij werd gemaakt. Awkward pose... :P Dat drankje was trouwens een mix-experiment, maar het smaakte vooral naar een hoestdrankje... bah! En tot slot nog de main stage van Dance Valley, super cool!De volgende ochtend - spelen het het hondje van mijn vriendin waar ik toen bleef slapen. Zo leuk, ik heb al eerder foto's van haar hondjes laten zien. Maar dit is dus Brownie, hij kan echt eindeloos spelen. Zo'n vrolijk beestje! En moet je hem zien naar Cosmo die een keer zo laag, helemaal uitgespeeld... Cosmo kan zoooo onbewust schattig doen. :)Mmmmm heerlijk, vijgen. Het ziet er misschien een beetje apart uit, tot je het hebt geproefd. Zo zoet! En ze groeien gewoon bij mijn ouders in de tuin. Heerlijk! En zo gezond.... negeer vooral dat schaaltje chips op de achtergrond. :P Rechts - mijn moeder bedenkt eens in de zoveel tijd dat zij een Instagram account heeft en dan gaat zij al mijn foto's opeens "liken"... en dan krijg je dit. ;)Deze beauty's staan nu naast mijn bed. De swatches van de Catrice lakjes in het midden hebben jullie al vast gezien, de swatches van de rest volgt zo snel mogelijk. Eerst wil ik mijn OPI X Coca Cola lakjes laten zien en daarom is dat voorlopig het enige wat ik draag. Zoals jullie al waarschijnlijk weten draag ik ook echt al mijn lakjes voor de swatches; ik ga het dus niet alleen maar opdoen om een foto te maken. Nee, ik wil er nog volop van kunnen genieten. En de houdbaarheid testen natuurlijk. ;)Links - een spontaan etentje met een collega. Niet gepland, maar het werd super gezellig. Dat soort dingen maken mij altijd blij. Rechts - ook al onverwachts. Taart op het werk! Ik heb de laatste tijd echt veel ongezonde (maar lekkere!) dingen gegeten. Moet mezelf binnenkort eens herpakken. :PKijk die twee leukerds naast elkaar! Cosmo begint het al minder erg te vinden dat Carly steeds bij hem in de buurt wilt zijn. Soms gaat zij helemaal bij hem liggen en dan zie je Cosmo echt kijken van "help!". Haha zo leuk die twee, ze gaan echt steeds leuker met elkaar om!En tot slot nog de foto's van toen ik laatst bij Peggy was. De dag na Dance Valley... maar ik was fris en fruitig, al zeg ik dat zelf. Wij gingen samen filmen en, zoals jullie weten, was dat een beetje voor niks geweest. Stomme iMovie die de geĆ¼ploade video's opeens laat verdwijnen... Maar wij gaan het vandaag opnieuw doen! In een iets andere setting, maar toch. ;) En check al die beauty boeken bij Peggy thuis... wow, super cool. Zij zei dat haar nichtje dit zo ingericht heeft, echt heel leuk gedaan!

4 opmerkingen:

 1. Ik zit al helemaal in de make-up en klaar voor een ritje naar Nederland! Tot straks!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! Jullie hond is echt super schattig!! Ik ben benieuwd naar de swatches die nog zullen komen! Ps en doe de groetjes straks aan Peggy ;-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto's, heerlijke vakantie! En mooie lakken heb je gekocht, ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's! Wat ziet de zalm er lekker uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen