zaterdag 16 augustus 2014

Pretty ladies: 4 favourite YouTube beauty guru's

I love YouTube! Dat mag wel duidelijk zijn. :) Ik hou er ook van om steeds nieuwe mensen op YouTube te ontdekken, zodat ik weer nieuwe favorieten heb om te volgen. Deze dames ken ik al een tijdje... nou ja, volgens mij heb ik ze (bijna) allemaal dit jaar nog ontdekt. En ik ben gek op hun video's! Ik ben op zoveel kanalen geabonneerd en natuurlijk heb ik niet alle tijd (en soms ook zin) om alle video's te bekijken. Maar van deze dames mis ik niet graag een video. Ze zijn allemaal vrij kort, maar wel mooi gemaakt en enorm inspirerend. En oh ja, je leert er ook genoeg van. Love! Dus als je nog op zoek bent naar leuke YouTube beauty guru's, check dan zeker hun kanalen.


Ah, Nicole Guerriero! Wat ben ik blij dat ik haar ontdekt heb! Het was heel even wennen, maar nu ben ik echt gek op haar persoonlijkheid. En looks. Wat is Nicole knap! Ik wou dat ik zulke prachtige Bambi ogen had. Elke ooglook, hoe simpel die ook is, staat haar enorm mooi. Maar het zal ook vast aan haar skills liggen. ;) Nicole is vrolijk, vrij druk en kan aan het begin een beetje bitchy lijken. Maar dat is haar coole attitude die ik juist zo leuk aan haar vind. En mocht je benieuwd zijn naar de herkomst van haar achternaam, Nicole heeft Italiaanse roots.


Desi Perkins vind ik eigenlijk net zo geweldig. Super mooi, ik vind haar soms ook enorm op Jeniffer Lopez lijken. Haar video's zijn altijd mooi bewerkt, heel fijn om naar te kijken. Creatief, een beauty with the brains. Jep, ook haar vind ik daarom inspirerend.


Desi en Chrisspy zijn trouwens vriendinnen! En Chrisspy is ook al zo'n beauty. Haar nieuw "blauw haar" (nou ja, laten wij zeggen dat Chrisspy een grote pruiken-liefhebster is) vind ik geweldig. Maar eigenlijk staat alles haar wel. Ook al zo'n creatief meisje met prachtige looks met hele handige en goed gemaakte tutorials.


Dan is er nog Tati. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet al haar video's kijk, omdat ik niet dagelijks op YouTube zit (en zij plaatst (bijna) dagelijks video's). Maar toch vind ik het elke keer leuk om te zien. Alles waar zij positief over is, wil ik meteen hebben. Haar productreviews zijn geweldig, haar budget shoplogs zijn bijna spectaculair te noemen (de koningin van coupons), haar looks zijn prachtig en dat haar... Super mooi!

Laat maar weten als jullie nog aanraders hebben! Ik heb trouwens bewust geen Engelse YouTube'rs genoemd, hier zal ik misschien een keer een apart artikel over maken.

4 opmerkingen:

 1. Tati volg ik zelf ook! De andere dames ga ik ook eens opzoeken. Ik ben ook wel benieuwd welke Engelse YT'ers je volgt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik volg geen enkele Youtube guru eigenlijk. Ik denk ook niet dat ik deze ladies al kende.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I LOVE YouTube tooooo! ;D
  Ik volg Nicole & Tati ook. Nog favorieten zijn Jaclyn Hill & Shaaanxo :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kijk heel vaak JulieG & MakeUpGeek :-), maar Chrisspy vind ik ook wel heel leuk! Ik heb mij op haar kanaal geabonneerd.

  BeantwoordenVerwijderen