vrijdag 15 augustus 2014

Tag: lip producten addict

Ik zag deze lip producten addict tag voorbij komen en -aangezien ik nooit eerder een lip tag gedaan heb- besloot ik om hem over te nemen. En wat bleek? Deze tag is op mijn lijf geschreven! Niet dat ik zelf niet wist dat ik een uitgebreide lipproducten-stash heb... maar toch. Ik ben echt gek op mooie lipproducten! Benieuwd naar mijn favorieten? Kijk maar mee!

1. Favoriete lippenbalsem/verzorging
De welbekende ronde blikjes van Nivea. De meest romige en verzorgende lippenbalsem ever. En die geur... Heerlijk! In Duitsland had ik een tijdje geleden ook de karamel-geur gespot. Dit is echt hemel voor een karamel-liefhebber als ik. Ik gebruik deze balsems vooral 's nachts, zodat ze mijn lippen heerlijk kunnen voeden.


2. Beste opvallende rode lipstick
Ik ben geen fan van rode lipstick. Rood is niet zo mijn kleur, denk ik. Alhoewel ik er ook in geloof dat er een rode lipstick voor iedereen is. Geef mij maar liever een opvallende koraalkleur of meer roze/rood. Vooral deze twee zijn echt mijn favorieten als ik voor een fellere kleur ga. Max Factor Bewitching Coral is een prachtige kleur die ook nog eens lang blijft zitten. Maybelline Bold Matt lippenstift kocht ik nog in Hong Kong en ik vind hem nog steeds erg mooi. Normaal ben ik niet zo van de matte kleuren, omdat ze je lippen kleiner laten lijken. Maar deze koraal/roze kleur vind ik wel erg mooi staan.
3. Beste luxe en goedkope lipproduct
Ik begin met een goedkoop lipproduct. Dit was nog het lastigste, omdat zoveel goedkope merken hele goede lipproducten maken. Maar ik heb toch gekozen voor NYX. En dan vooral hun producten in zo'n rond klein hulsje. Oké, stiekem dus niet echt één product, maar toch. Bijvoorbeeld NYX lip cream of butter gloss - het is maar net of je van een matter of glanzend effect houdt. Hele mooie pigmentatie en een langhoudend effect (jep, ik hou echt van langhoudende lipproducten).


En bij luxere lipproduct kies ik toch voor MAC lippenstiften. Ik weet ook wel dat MAC niet echt luxe is. En ook al heb ik wel lippenstiften van Chanel, Lancôme en Dior, ze springen er voor mij net niet uit. Natuurlijk, het zijn mega fijne merken die kwalitatief goede lipproducten maken. Maar persoonlijk zou ik toch MAC aanraden. Dit merk heeft zoveel kleuren en finishes, dat iedereen hier wel iets voor zichzelf vindt. Ik heb dan ook al een aardige stash opgebouwd... terwijl dat op de foto nog niet eens al mijn MAC lippenstiften zijn... #addict


4. Beste MAC lipstick

En over MAC gesproken... dat was nog best wel lastig, maar dan kies ik voor een kleur die ik altijd wel kan dragen. Een nude kleur dus. Het is een longwear lipcreme in de kleur To The Future!. Wow, en dat terwijl mijn eerste indruk van deze lipstick helemaal niet zo positief was. Maar de mooie kleur en het gevoel van een balsem maken van deze lippenstift toch wel een favoriet. Geen saaie nude, maar juist erg mooi met een toevoeging van perzik-kleur. Alleen erg jammer dat dit een LE was.


5. Meest teleurstellende lipproduct

Dat is zonder twijfel de Lip Glaze van Stila. Waarom bewaar ik ze nog eigenlijk? Geen idee. Het zijn plakkerige glosjes met weinig pigment en die niet bijzonder goed blijven zitten. Ik snap echt niet dat ze fans hebben...


6. Lippotlood: wel of niet doen?
Ik heb zo mijn periodes... Soms ben ik er helemaal weg van en, zoals nu, denk ik er niet eens aan. Ik heb niet het idee dat een lippotlood veel langer de kleur van mijn lippenstift helpt te behouden, juist omdat ik al "verwend" ben door andere langhoudende lipproducten. Waarom een lippotlood eronder gebruiken als mijn lippenstift al van zichzelf lang blijft zitten?


7. Beste lipgloss
Ben ik heel saai als ik weer MAC zeg? Ik kan er niks aan doen, maar dit zijn echt de beste lipglosjes. En ook weer omdat er zoveel kleuren en finishes zijn. Langhoudend of niet, creamy of shimmery... je hebt het allemaal. En dan die leuke LE verpakkingen maken alles natuurlijk nog leuker. ;)


8. Iets extra’s!
Eeeeh mogen dat ook meerdere producten zijn? Deze wilde ik gewoon heel graag benoemen, omdat ze ook extra aandacht waard zijn. Deze behoren ook zeker tot mijn favorieten, vandaar dat ik er ook meerdere kleuren van heb. ;) Allereerst, Revlon. Deze maakt geweldige lipproducten. Lip butters zijn een geweldige mix tussen een balsem en een gepigmenteerde frisse kleur. Ik heb echt een hele verzameling van deze schatjes, waar de opvallende Sweet Tart en de zachtroze Cotton Candy een deel van uitmaken. Revlon Colorburst Balms zijn balsems in een stick-vorm (oftewel een hele grote jumbo potlood waar je je hele lippen mee kunt inkleuren), verkrijgbaar in verschillende finishes: glanzend, mat of stain. Ik heb zelf de glanzende versie in de kleur Demure Réservé en de stain variant in de mooie lila-kleur Cherish Dévolution. Ik ben vooral een grote fan van de stain, omdat die echt lang blijft zitten. Maar de zachte roze kleur is ook al behoorlijk vaak gebruikt (zoals jullie hier beneden kunnen zien).


Tot slot nog de mooie INGLOT lipsticks in de dunne huls. Deze hebben ook al een intense kleur en blijven heel goed zitten. De kleuren #56 en #40 zijn volgens mij de meest neutrale kleuren uit deze lijn. De liefhebbers van fellere lipkleuren zullen nog blijer worden van de kleurkeuze hierin.

2 opmerkingen:

  1. Wat een super leuke tag om te lezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke tag! Wat heb jij toch veel lip spul, volgens mij is je stash serieus gegroeid!

    BeantwoordenVerwijderen