zondag 24 augustus 2014

Too Faced Melted Lipstick

Read the English version beneath

Als jullie buitenlandse blogs/YouTubers volgen, dan hebben jullie deze Melted Lipsticks al vast wel voorbij zien komen. Een hype, maar wel terecht? Een tijdje geleden bestelde ik een tubetje bij Sephora.com. Benieuwd naar mijn ervaringen en de swatches? Kijk maar mee.Om precies te zijn is dit een Liqufied Long Wear Lipstick. Klinkt aantrekkelijk, toch: een vloeibare langhoudende lippenstift. De kleurkeuze is heel uitgebreid, maar het zijn vooral opvallende kleuren. Ik heb gekozen voor Melted Peony, omdat dit volgens mij een van de neutralere kleuren is.Het heeft een spons-applicator waar het product doorheen komt als je in het tubetje gaat knijpen. Super handig, maar wel minder hygiënisch en netjes. Mij maakt het persoonlijk niet zoveel uit, ik vind het juist wel prettig dat je niet zo'n aparte applicator hiervoor hebt. Het werkt juist heel makkelijk en het product wordt sneller verdeeld. De tube is trouwens best groot. Niet dat lipproducten bij mij überhaupt snel op gaan, maar hier ga ik echt eeuwig mee doen.En zo ziet het er op mijn lippen uit. Het product is super gepigmenteerd. Je hebt ook maar een beetje nodig. Het heeft een crème-substantie en het glijdt makkelijk over je lippen. Check na het aanbrengen gelijk je tanden, daar zal vast nog zo'n crème-laagje van de lipstick op zitten. ;) Deze lipstick heeft een satijnen, bijna matte finish. Daardoor kruipt het een heel klein beetje in de lijntjes, maar over het algemeen geeft het nog best een gladde oppervlakte aan de lippen. Het voelt helemaal niet droog of irritant aan. Het is juist alsof je een rijke crème op je lippen hebt. Eentje die verder niks voor je lippen doet, ik voel geen hydratatie. Maar wel een heerlijk rijk gevoel. Qua houdbaarheid... ja, zeker langhoudend. Deze lipstick overleeft uren op je lippen, je kunt praten en een klein drankje drinken zonder dat je het hoeft bij te werken. Maar na een maaltijd verdwijnt de lipstick helemaal. Persoonlijk vind ik dit een beetje jammer, maar aan de andere kant is dit geen stain, dus snap ik het ook wel. Ik ben dus eigenlijk enorm tevreden met deze beauty!Tot slot nog een fullface foto. Zoals jullie kunnen zien valt dat fellere roze een beetje weg bij de rest van mijn make-up. Het brengt de kleur wat meer in balans. Zeker een fijne lipstick. Perfect voor elke dag, maar ook voor een avondje uit. Too Faced kun je vinden bij de Amerikaanse Sephora, waar dit product $21 kost (omgerekend ongeveer €18). Maar je kunt het ook op BeautyBay vinden, waar ze gratis wereldwijd verzenden. Daar kost het €24,80 (en nu nog iets goedkoper dankzij de aanbieding).

English version
I guess you've heard about these Melted lipsticks by Too Faced already. They are amazing liquefied long wear lipsticks. You'll find them in all pretty colours, but mostly bright colours. Melted Peony is one of the neutral colours and I love it. It has a cream structure, it glides really smooth and covers easily your lips. It has a bit of satin/matte finish, that's why you see this on the texture of my lips. But it feels not drying at all, more like a soft lip cream. It stays on your lips while you're talking or drinking a bit. But after a meal you definitely have to touch up. A lovely lip product which you can find at Sephora or BeautyBay.

6 opmerkingen:

 1. Ik heb deze ook, ze zijn zo enorm fijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow wat een prachtig kleur; staat je heel mooi. Zou ook echt een kleur voor mij zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow wat een gaaf product, hele mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de kleur super mooi maar ik hou niet zo van een mattere finish, ik zie liever iets meer glans. Gelukkig is er keuze genoeg in beautyland!

  BeantwoordenVerwijderen