vrijdag 22 augustus 2014

Video: ultieme beauty favorieten

Het is (bijna) weekend en ik heb voor jullie iets leuks om het weekend mee te beginnen... Een video samen met Peggy! Dat is lang gelden! ;) Zoals ik al eerder verteld had, hadden wij een tijdje geleden deze (en 2 andere) video al gefilmd, maar toen is er iets mis gegaan met mijn laptop, waardoor ik de video's kwijt was. Tijd voor take 2. In Eindhoven, midden in de stad. Check ook al die voorbijgangers die het blijkbaar wel heel interessant vonden dat wij tegen de muur van de kerk (eeeh, camera vastgezet aan het hekje) zaten te praten. ;)

3 opmerkingen:

  1. Haha, ja de omstandigheden waarin jullie filmden lijken me ook echt wel grappig voor voorbij gangers :-) Jullie zijn ook gewoon heel leuk samen. En toffe selectie favorietjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ahhh super leuk is de video geworden! Echt weer fijn om na zo'n lange tijd nog eens iets samen op te nemen!

    BeantwoordenVerwijderen