woensdag 3 september 2014

2 random looks of the week

Zoals jullie waarschijnlijk weten, draag ik doordeweeks geen standaard neutrale looks. Volledig afhankelijk van hoe ik mij voel, of ik veel haast heb en wat ik qua kleding aan heb. Dit soort looks draag ik alleen als ik naar kantoor moet; voor een zakelijke meeting bij de klant maak ik natuurlijk een minder opvallende look. Het leek mij leuk om van een paar looks wat foto's te maken zodat jullie hier misschien inspiratie uit konden halen. Ik maak wel vaker looks die ik leuk vind voor op de blog, maar soms ben ik dan al de deur uit voordat ik mij bedenk dat ik er foto's van had moeten maken. :P Nou ja, deze twee vond ik leuk genoeg om te laten zien. Dit zijn de looks die ik vorige week heb gedragen.Dit zijn ze! Vrij rustig, maar toch nog met een opvallende kleur erin. Tja, je moet ervan houden. ;) Beide zijn helemaal mijn ding! Benieuwd waarom ik deze looks heb gemaakt en welke producten ik ervoor gebruikt heb? Lees snel verder.Voor de basis van deze look gebruikte ik de bordeaux rode matte Catrice oogschaduw. Het blijft zo'n mooie kleur, ook al vind ik hem meer donker-bruin dan bordeaux. Voor het blenden, highlighter, rodere kleur boven de arcadeboog - al deze kleuren komen uit mijn Viseart palette. In deze look heb ik dus een budget oogschaduw met een luxere palette gecombineerd. Hier hou ik altijd van. :) Het resultaat is een warmere look, een soort smokey eye maar dan net iets anders. De rode gloed blijft ik heel mooi vinden, het hoort gewoon bij mij. Ik heb trouwens voor deze look bewust een nude oogpotlood op de waterlijn gebruikt. Hierdoor ziet het er allemaal net iets frisser uit.Als jullie de Amerikaanse/Engelse beautyguru's (vooral op Instagram) volgen, dan hebben jullie de nieuwe Anastasia Beverly Hills / Maya Mia palette al gezien. Een oogschaduwpalette met neutrale kleuren en een hele mooie lichtblauwe tint. Ik zag al foto's voorbij komen van de looks met die blauwe kleur als een highlighter in de binnenste ooghoek. Jaaa, dat vind ik gaaf! Ik heb dat in het verleden al vast eens gedragen, maar nu wilde ik het nog eens doen. Mijn meest favoriete lichtblauwe kleur is toch de shimmery INGLOT oogschaduw; deze bleek ideaal te zijn als een soort aparte highlighter. Prachtig hoe hij het licht kan weerkaatsen! De bruine basiskleur komt uit mijn Lorac Pro palette. Ik heb bewust de basis van deze look rustig gehouden, zodat alle aandacht naar de binnenste ooghoek zou gaan. Het geheel is heel subtiel geworden, en toch zie je zoiets niet elke dag. Past perfect in mijn straatje!

2 opmerkingen:

  1. Beide looks zijn prachtig, al is de 2e toch mijn favoriet. Mooi gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi! Vooral de eerste look vind ik super.

    BeantwoordenVerwijderen