maandag 29 september 2014

5 (+2?) favorieten van september 2014

Het is weer tijd voor mijn favorieten! De vorige maand had ik bewust overgeslagen omdat ik toen al de ultieme favorieten samen met Peggy heb laten zien. Maar deze maand heb ik toch weer een paar (her)ontdekkingen die ik de afgelopen tijd wel heel graag heb gebruikt en die ik met jullie vandaag wil delen.Ik begin met mijn Murad olie. Uh... ja, die is al een keer eerder in mijn favorieten-artikel beland, maar ik heb een reden waarom ik hem weer wil noemen. Op vakantie wilde ik niet zo'n grote fles meenemen, en dus had ik de olie van Shu Uemura mee. En wat heb ik mijn Murad olie gemist, zeg! Die van Shu Uemura verwijdert lang niet zo makkelijk alle make-up. Het had vooral moeite met mijn oogmake-up en in het bijzonder mijn nieuwe Essence eyeliner. De olie van Murad werkt dus zoveel effectiever en sneller! Vooral met dat soort langhoudende producten heb ik tegenwoordig geen zin om iets anders te gebruiken om het te verwijderen, omdat ik weet dat het veel meer tijd gaat kosten. Ik gebruik hem dus echt dagelijks... al een aantal maanden... en hij is nog net niet voor de helft leeg. Je betaalt er wat voor (€50), maar je kunt hier dus misschien wel een jaar mee doen. Wow, ja, ik ben onder de indruk. Het blijkt echt een topproduct te zijn en dat had ik niet eens vanaf het begin zo door. En over topproducten gesproken... Mijn Bumble & Bumble Thickening spray heb ik nog niet zo lang, maar ik vraag mij vanaf het eerste moment af hoe ik zonder dit product kon leven. Het is een spray die textuur aan je haar geeft, maar het is ook een droogshampoo. Ik had hem bewust ook op vakantie meegenomen en ik was blij dat ik het deed. Mijn haar heeft zoveel extra "good hair days" gehad en ik hoefde het minder vaak te wassen. Een uitgebreidere review volgt!Ah, mijn prachtige Clarins bronzer! Jep, ook al eerder in een favorieten-artikel geweest, maar ik heb hem de afgelopen tijd weer extra vaak gebruikt. In combinatie met een grote kwast van Kiko, swirlen door de hele bronzer (dus ook samen met die highlighter-kleur in het midden) en royaal aanbrengen vanaf de holtes van mijn wangen richting de haargrens en iets over mijn wangen heen. Het geeft zo'n mooi warm effect! De bronzer is vrij warm van kleur, maar hij is niet te oranje. Hij is gewoon ideaal! Het grote spiegeltje aan de binnenkant hebben jullie ook al een paar keer in mijn tutorials voorbij zien komen. ;) Voor mijn wenkbrauwen had ik mijn Tarte potloodje mee op vakantie. Naast mijn favoriete pomade van Anastasia blijft dit toch ook wel een favorietje die ik daarmee afwissel. Ik kan er super snel mijn wenkbrauwen mee bijtekenen en deze kleur is ideaal voor blondines. Stiekem vind ik hem net zo goed als het potloodje van Senna waar ik toen helemaal weg van was en waarvan ik enorm baalde dat hij opging. Mijn laatste beauty-favoriet is mijn Yves Rocher kwastje. Ik zocht nog een kleine blending kwast en deze vond ik bij Yves Rocher. Echt een ideaal formaatje! Ik gebruik hem om te blenden, als pencil brush, maar ook als een smudge brush. Hij is ideaal voor alles! Ook in mijn tutorial van gisteren kunnen jullie zien hoe ik hem gebruik.

Verder heb ik de afgelopen maand veel plezier van Spotify gehad. Al een tijdje geleden was ik van een gratis account naar een betaalde account overgeschakeld, maar ik deed er eigenlijk niet zoveel mee. Totdat ik eindelijk begon mijn favoriete nummers op te slaan en deze offiline te zetten. Nu geniet ik er volop van als ik in de auto zit! Mijn muziekkeuze is de laatste tijd best raar, maar daar ga ik het niet over hebben. ;) Ook ben ik de afgelopen maand extra gek geweest op de Favorieten video's op YouTube. Naast de hauls vind ik dit een van de leukste soorten video's. Misschien dat ik het ook eens moet doen. Eigenlijk doe ik het maar 1 keer per jaar, als ik de favorieten van het jaar laat zien. Maar misschien moet ik het ook eens tussendoor proberen. Wat denken jullie?

8 opmerkingen:

 1. Wat een leuke favorieten heb je uitgekozen! De bronzer houd ik zeker in gedachten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De Clarins bronzer is erg mooi.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die Thickening Spray klinkt heel interessant! Heb al veel gezien en gelezen over Bumble & Bumble, maar heb er zelf nog niets van getest. Benieuwd naar jouw review!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke favorieten heb je! Die Clarins bronzer is mooi zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie producten, je hebt mij benieuwd gemaakt naar de Murad olie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De bronzer ziet er geweldig uit, erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb nu echt spijt dat ik de Bumble & Bumble Thickening spray niet gekocht hebt, misschien moet ik toch nog eens terug...

  BeantwoordenVerwijderen