vrijdag 5 september 2014

Get ready with me: 90's festival

Toen ik deze "Get ready with me" video filmde, dacht ik dat het resultaat verschrikkelijk zou worden. Genoodzaakt filmen met twee camera's, met verschillend licht... Dus ja, het was even klussen (lees: veel lichtverschillen corrigeren). Maar het is mij gelukt! Ik ben wel een beetje trots op mezelf dat ik de video heb kunnen redden! En volgens mij is ie - ondanks de belichtingsfoutjes - toch nog best leuk geworden. Ik hoop dat jullie hem zullen waarderen, en check hieronder het overzicht met alle gebruikte producten.


Ogen:
bareMinerals oogschaduw primer
Stila In The Light palette
Lorac Pro palette
MAC Spectacle of Yourself
Chanel New Moon
Kat von D liquid eyeliner
Tarte Gifted mascara
Anastasia Dip Brow Pomade

Gezicht:
Innisfree No-sebum Mineral Primer
Missha Perfect Cover BB cream
Holika Holika stick concealer
Seventeen Matte skinprimer
Alison Raffaele poeder
Clarins Summer Bronzing Compact
MAC Rosy Outlook blush
MAC Vanilla pigment

Ik wist dat het de hele dag zou regenen, dus mijn make-up heb ik extra longlasting gemaakt. Ook mijn haar wilde ik opsteken. Het is een makkelijke en leuke up-do geworden. Een beetje gebaseerd op een messy vistail braid, maar dan extra nonchalant... :P Typisch iets voor mij, maar ik vind zoiets wel weer leuk. Mocht iemand hier een uitgebreidere tutorial over willen, laat het mij weten! Oh, en als extraatje bij deze video heb ik voor jullie... Five! Die inderdaad met z'n 3en zongen. Dat was wel echt heel cool! Een super gezellige dag met mijn 90's helden - beter dan dit wordt het niet! ;)

5 opmerkingen:

 1. Je haar zat echt leuk! En je make-up was ook heel mooi, en regenbestand ook nog eens, oef :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een te gekke look én hairdo!! Dat wil ik ook, knap dat je zo goed bij jezelf kunt vlechten.. ik bak er helemaal niks van. Leuk om ook nog even iets van het concert mee te krijgen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige look en je haar zit echt heel erg leuk!! Ik moet mijn haar ook eens proberen zo te doen, meestal doe ik het gewoon los of rommelig in een knot maar met een vlechtje zou het ook leuk zijn! Heerlijk al die 90's muziek, ik luister tegenwoordig nog steeds heel veel muziek uit de jaren 80 en 90!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke video weer! Ga ook snel de bb cream van misha bestellen, ziet er super goed uit op je huid. Je haar zit ook super gaaf zo ;)

  BeantwoordenVerwijderen