woensdag 10 september 2014

Hema lipproducten

Na de kwasten van de Hema en nagellak te hebben geprobeerd, wist ik het zeker: dit oer-Hollands merk maakt grote stappen in beauty-industrie. Tijd om hun lipproducten uit te proberen!Ik heb al eerder een lipstick van de Hema gehad en was er toen best tevreden over. Het had misschien een iets te sterke lipstick-geur, maar voor de rest beviel het wel goed. Die geur heeft Hema, zo te merken, aangepakt. Ik ruik niet veel meer. Hema heeft lipproducten in verschillende kleuren en structuren. Ik besloot om een Volumising lipstick te kiezen, met erbij de Longer lasting lipgloss. Beide in rood/roze-achtige tinten.En wow, ik heb mijn mening eigenlijk precies andersom verwacht! Wat blijkt namelijk... De Volumising lipstick is best long lasting, en de long lasting lipgloss geeft mooie volume aan de lippen. Huh? Ja, dus echt precies andersom. Als ik tussen beide moet kiezen, dan kies ik toch voor de lipstick. Jullie weten inmiddels dat ik een zwak heb voor long lasting lipproducten. Ik breng het 's ochtends aan en ik ga het in de loop van de dag niet meer bijwerken. Met deze lipstick doe ik dat ook, en pas tegen de lunch is de kleur bijna helemaal vervaagt... hij overleeft dus mijn ontbijt, meerdere kopjes thee en geklets met collega's. En dat is indrukwekkend, vooral als je het helemaal niet had verwacht!De kleur van de lipstick, #07, vind ik prachtig; het was liefde op het eerste gezicht. Hij is niet fel, maar hij is opvallender dan gewoon licht-roze. Een prachtige frisse kleur die ik met verschillende looks kan dragen. Hij ligt mooi op de lippen, gaat niet in lijntjes kruipen, maar werkt toch nog als een soort stain. Ik weet niet hoe het werkt, maar... het werkt. Je kunt deze kleur ook een beetje opbouwen. Van "my lips but much-much better" tot de sappige kleur van rozen-blaadjes. Het droogt mijn lippen niet uit, door de lichte glans lijken ze iets voller en dat verdwijnt niet na een drankje of een hapje. Een heel fijn product dat ik sinds de aankoop al veel heb gebruikt.Ik zou willen dat ik over deze lipgloss net zo enthousiast zou zijn. In de tube vond ik hem prachtig: fel roze, met iets roods er doorheen en hele fijne koele shimmers. Op de lippen is het bijna de kleur van de lipstick, maar dan minder intens. Eigenlijk vind ik hem niet zo bijzonder. Ik mis die mooie shimmer die je nog zo goed in de tube kon zien. Ik mis het lang houdende effect (alhoewel als je niks eet, drinkt of weinig praat - dan valt het nog mee... ahum...). Op zich is dit een fijne basic gloss, maar ik ben niet enorm onder de indruk. Ach ja, de lipproducten van de Hema kosten rond €3, dus een miskoop is dit zeker niet te noemen. En daarom ben ik zo onder de indruk van de kwaliteit van de lipstick. Go, Hema!

10 opmerkingen:

 1. Staat je heel goed! Sommige lipproducten van Hema vind ik super leuk, anderen echt een tegenvaller!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de lipstick er erg mooi uitzien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grappig dat het net andersom is! En inderdaad goed dat ze niet zo heel duur zijn dan valt het geen miskoop te noemen zoals je zegt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige foto's!! En super mooie kleuren heb je uitgekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi! xD Ziet er echt mooi en zacht uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beide heel mooie kleurtjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi... leuke review! Ga de lipstick zeker uitproberen.
  Vraagje, welke oogschaduw draag je op de foto?
  Vind die namelijk ook erg mooi! -X-

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi, wat leuk! Dank je wel :) Pfoeh, dat weet ik niet eens meer zeker. Ik gok dat het eentje uit de Viseart palette is. Maar dit soort nude/bronze tinten zitten ook bij budget merken. :)

   Verwijderen
 8. Hey, bedankt voor je reactie! Viseart zijn paletten van Sephora toch? Dat zijn zeker hele mooie kleuren en fijne oogschaduw. Ik vind bronzetinten van budgetmerken vaak heel shimmery of alleen maar shimmer en weinig pigmentatie :-( Of je moet fijne budgettips hebben... altijd leuk om te proberen ;-)
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Viseart verkopen ze volgens mij net niet bij Sephora, maar wel in het buitenland (alhoewel de NL' se Boozyshop ze tegenwoordig ook verkoopt volgens mij, alleen die palettes zijn vrij duur helaas). Kijk anders eens bij Catrice, dit merk heeft mooie shiny kleuren (niet allemaal, maar je ziet het snel genoeg bij het swatchen). Ik weet even geen concrete kleur, maar kan er anders binnenkort eens een artikel over maken :)

   Verwijderen