maandag 22 september 2014

MAC Diva

De trend van de paarse lippenstift is al een tijdje bezig. En vooral nu, met de komst van herfst, worden de diepe donkere kleuren nog populairder. Op de blog van Vera Camilla zag ik deze MAC lippenstift laatst nog voorbij komen. Wauw, dit is wel heel gaaf! Daarna viel het mij op dat eigenlijk meerdere beautyliefhebbers fan waren van deze kleur. Die moest ik gewoon uitproberen! En ja, dit is een behoorlijke stap uit mijn comfort zone, maar deze kleur vraagt er gewoon om!MAC Diva is een bordeaux-rode kleur met een paarse ondertoon. Het heeft een matte finish en dat heeft zo zijn voor- en nadelen. Matte finish kan altijd zo "plat" staan, vooral als je geen super volle lippen hebt... zoals ik. Maar wat mij opviel met deze kleur is dat hij zo intens is, dat hij helemaal niet "plat" lijkt. De lippenstift zit nog behoorlijk comfortabel op de lippen, ondanks de wat drogere matte structuur. Met dit soort kleuren is het altijd belangrijk om je lippen zo egaal mogelijk te hebben, zonder droge velletjes of dat soort dingen. Mijn lippen zijn op dit moment aan de droge kant en toch vond ik hem niet enorm in de lijntjes kruipen. Het heeft niet zo'n irritant gevoel wat een stain vaak heeft en toch heeft deze lippenstift een prima houdbaarheid.De kleur is prachtig intens en diep. Hij brengt de rock chick in mij naar boven. Hebben jullie dat ook wel eens met een lippenstift, dat het je stemming gaat beïnvloeden? Hetzelfde als felle roze/koraal-kleurtjes die de zomerse vlinders in onze buiken oproepen. Diva staat stoer en gewaagd, maar ik vind hem ook wel vrij classy, vooral gecombineerd met een simpele (maar opvallende) winged eyeliner.In de MAC Store: "Heb je misschien een penseeltje waarmee ik deze lippenstift zelf kan aanbrengen?" "Nee sorry" Eeeeeehm, oké, dan maar gewoon uit de tube. En ik vind hem nog aardig goed gelukt! Don't mind my awkward face... Ik kon niet eindeloos selfies maken in de winkel. :P Het gaat uiteindelijk om de kleur en niet zo zeer om mijn gezichtsuitdrukking... haha... Ik vind het echt een geweldige kleur! Heel wat anders dan waar ik normaal voor ga, maar ook wel erg leuk voor de afwisseling. Door de matte finish blijft deze lippenstift heel lang zitten. Het resultaat hebben jullie ook wel in de vlog-video van laatst gezien. Als ik er een lippotlood onder had gedragen dan was het resultaat nog mooier geweest, al helemaal na een etentje. De combinatie met mijn ooglook van die dag, en vooral de paarsige kleur langs de onderste wimperrand vind ik trouwens niet verkeerd staan. Daar komt nog een tutorial over. ;)Diva zit gewoon in het vaste assortiment van MAC. Verkrijgbaar voor €18,50 bij de MAC counters en Pro Stores of online op de website van MAC. Wat vinden jullie van deze kleur?

7 opmerkingen:

 1. Mooie kleur, staat je fantastisch en super chique!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig kleurtje, heel elegant en chique.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie kleur, deze wil ik ook wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kleur! Ik ga hem ergens deze weken aanschaffen, ik ben er echt verliefd op geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is zoals je weet niet mijn dada, maar hij bleef inderdaad echt super goed zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gave kleur zeg, hierdoor twijfel ik of ik hem ook zal halen!

  BeantwoordenVerwijderen