dinsdag 9 september 2014

My new wallet by Fab!

Als jullie What's in my bag video hadden gezien, dan weten jullie dat mijn oude portemonnee allang aan vervanging toe was. Maar waar vind je nog zo'n handige en leuke portemonnee? Ik ben wat dat betreft best veeleisend. Ik wil een leuk exemplaar die niet te standaard is, maar wel eentje waar veel in past. Ik sleep namelijk nogal wat pasjes mee, dus hier moet dan ook zeker plek voor zijn. Ik heb al een beetje rondgekeken, maar nergens vond ik een leuke. Tassen/ portemonnees afdelingen van warenhuizen hadden niet genoeg keuze. Nooit gedacht dat ik het op een website kon vinden die vooral veel hoesjes voor je telefoon verkoopt. Maar toen ik deze Fab wallet zag, was ik verkocht. Precies wat ik zocht!Allereerst - de perfecte kleur. Hij is zalmroze, maar je kunt hem ook in het zwart kopen. Studs in de vorm van hartjes all-over en gouden binnenkant. Deze portemonnee is gemaakt van kunstleer en voelt echt heel stevig aan. Je weet dus dat hij lang mee zal gaan, ook al zul je hem vaak meeslepen. Het merk zelf vind ik trouwens ook enorm leuk. Kennen jullie Fab? Ik heb er wel eens van gehoord en ik heb hun accessoires vaker gezien. Ze staan bekend om moderne designs en vooral handige tassen, portemonnees en andere accessoires. En het is een merk van eigen bodem. Cute!Aan deze wallet zit ook een kleine sleutelhanger vast, en een polsbandje, zodat je deze portemonnee altijd kunt meenemen. Ik heb hem de afgelopen dagen ook als clutch gedragen en dat staat wel erg leuk. Hij is niet te klein daarvoor, maar het is ook geen tas-formaat. Echt een leuk ding!Maar het handigste is dat je je telefoon gewoon daarin kunt doen. In het midden zit een speciaal vakje waar de meeste smartphones met maximaal 5,4 inch scherm in passen. Mijn iPhone 5 ging er makkelijk in. Zo heb je alles bij de hand: je geld, pasjes en je telefoon. Super handig als je even de deur uit moet. En je hebt geen aparte zak voor je telefoon nodig, als je alleen je portemonnee en niet je hele tas mee wilt nemen. Qua indeling heb ik hier trouwens best een systeem in zitten. Zoals jullie kunnen zien zitten aan de ene kant de belangrijkste pasjes: mijn rijbewijs, Visa en bankpasje. Ook zitten er al mijn beauty-pasjes in. Het maakt ook niet uit dat ze er een beetje los in zitten. Ik zal nooit een portemonnee kunnen vinden die genoeg vakjes voor zoveel pasjes heeft... en dat is ook niet nodig. Ik heb ze nu in goede volgorde liggen, dus bijv. mijn drogisterij pasjes achter elkaar, mijn Douglas/ICI pasjes en mijn Pro pasjes. Daarnaast zien jullie nog mijn klein rond spiegeltje uit Hong Kong. Aan de andere kant van mijn iPhone-vakje heb ik alle andere pasjes. Hier zit van alles en nog wat tussen: pasjes van tankstations, bouwmarkten, kledingwinkels... je weet maar nooit wanneer je ze nodig zult hebben! Ik heb een paar pasjes hieruit gehaald, bijv. pasjes die ik alleen in Amsterdam kan gebruiken. Achter deze pasjes zien jullie nog een klein vakje. Hier zit mijn losgeld in. Super handig, want ook mijn muntjes houdt dit vakje prima op hun plek.Ik ben echt super blij met de indeling! Zo'n portemonnee die al je belangrijke dingen bevat is handiger dan ik dacht. Alhoewel... ik had er nooit echt stil bij gestaan. Maar het is dus echt super handig. Ze zeggen wel eens dat je je telefoon niet in de buurt van je pasjes moet houden, maar daar ben ik eerlijk gezegd niet zo bang voor. Ten eerste zit mijn telefoon hier niet 24/7 in. En ten tweede, mijn telefoon zat altijd al in de buurt van mijn portemonnee. En ik heb geen last gehad van de pasjes die het opeens niet meer deden.Dit is de achterkant van de wallet. Die is dus volledig bedekt met studs, terwijl de voorkant nog de Fab-logo bevat. Echt super leuk design. Het is allemaal heel subtiel en toch wel heel stoer.En nog een foto met mijn oude portemonnee. Awkward... Ik merk nu pas dat hij echt al veel te oud was. Ik ben benieuwd of deze portemonnee ook zoveel jaartjes meegaat, maar dat weet ik eigenlijk wel zeker aan de kwaliteit te voelen.Ik ben helemaal verliefd op deze Universal Smartphone Wallet van Fab. Ik heb hem op de website van iphona-cases.nl ontdekt en hij kost €44,95.

6 opmerkingen: