maandag 1 september 2014

OPI x CocaCola: 10 pack of style

Let op, dit artikel bevat extra veel foto's! Want ja... ik wilde deze nagellakjes in al hun glorie laten zien. ;) Helaas heb ik de OPI x Coca Cola collectie niet in Nederland gezien, maar lang leve het Internet! Op eBay of BeautyBay kun je deze collectie nog steeds vinden. En ik, als grote Coca Cola liefhebber, werd natuurlijk enorm nieuwsgierig sinds het moment dat ik wist dat deze collectie op de planning stond. Een onderdeel van deze collectie maakt de 10 pack of style uit. Ik hou van dit soort pakjes met mini nagellakjes erin. Zo kun je tenminste meerder kleuren tegelijk uitproberen zonder dat je allerlei fullsize flesjes moet kopen.Deze pack bevat een nail strengthener, topcoat en 8 kleuren nagellak uit deze collectie. 8 is best veel, maar dat zijn ze nog niet eens allemaal; de collectie is iets groter. Ik vind dat deze pack wel de leukste tinten bevat. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ik ze allemaal mooi zou vinden, maar dat is toch echt wel zo. Als een behoorlijke nagellak addict kan ik jullie melden dat ik elke kleur uit deze pack prachtig, uniek en gewoon top vind! Oké, die heb ik alvast verklapt, maar laten wij eerst nog even naar de verpakking kijken.Ik ben geen make-up verzamelaar, maar een gebruiker. Als je het wel verzamelt en de verpakking nooit kunt weggooien, dan zou je deze zo op een plankje kunnen neerzetten. Hoe mooi het doosje ook is, ik heb hem niet nodig en dus is hij inmiddels al weggegooid.Aan de binnenkant zit nog een boekje die wat meer over de samenwerking van Coca Cola en OPI vertelt, maar ook elke kleur beschrijft. Leuke details, en nu op naar de kleuren! Ik laat ze zien in de volgorde hoe ze in het doosje lagen.Allereerst de kleur die ik zoooo graag wilde hebben: Coca-Cola Red. Een prachtige, klassieke kleur; net als het flesje van Coca Cola zelf. Prima draagbaar, een kleur voor elke gelegenheid. Niet te schreeuwerig en toch best opvallend. Ja, een hele mooie kleur. Wel een beetje "standaard-rood", maar dat had ik kunnen weten. Misschien wel de minst verrassende tint uit deze pack, maar wel een echte Coca Cola kleur. Ik weet zeker dat ik hem vaak ga dragen!Mijn favoriete soort cola is toch wel de Coca Cola Zero. En daar is deze kleur volledig op geïnspireerd. Today I Accomplished Zero heeft een diepe zwarte basis en rode grove glitters er doorheen. Een prachtige kleur die ook nog eens mooi dekt voor een glitter-lak. Uiteraard een drama om te verwijderen, maar met een remover met aceton gaat het een stuk sneller.Toen OPI een zilveren folie-kleur in de Gwen Stefani collectie uitbracht, moest ik meteen aan Coca Cola Light denken. Maar nee, met deze tint heeft OPI het verwoord. My Signature is 'DC' heeft nog net geen folie-effect. Het is een metallic zilveren kleur met hele fijne shimmertjes. Hij is totaal niet streperig, wat meestal wel het geval is bij dit soort kleuren. Een heerlijke "in your face" zilveren kleur.De meest neutrale kleur uit deze pack (en de collectie) is toch wel You're So Vain-illa, geïnspireerd op Coca Cola Vanilla. Een prachtige beige tint waarvan de ondertoon een beetje rozig is (ook al lijkt hij soms iets warmer/geler). Een hele mooie neutrale tint die ik niet eerder heb gezien. Ik droeg hem trouwens ook in mijn laatste video.Op hetzelfde drankje is ook deze mooie koraal/roze kleur geïnspireerd. Sorry I'm Fizzy Today zal, denk ik, bij veel mensen in de smaak vallen. Hij is ook prachtig, een heerlijke zonnige tint. De dekking van deze kleur vond ik eerlijk gezegd het minst fijn. Hier droeg ik 3 laagjes. Maar het is allemaal niet heel dramatisch, het resultaat is wel mooi en egaal.Een kleur waar ik blij verrast door werd, is Get Cherried Away. Dit is eigenlijk de perfecte tint paars voor mijn huidskleur. Hij is bordeaux rood met een paarse ondertoon, echt heel erg mooi. En natuurlijk geïnspireerd op Coca Cola Cherry. Hij wilde alleen niet graag mooi op de foto; ik heb dus er eentje met en eentje zonder flits gemaakt, zodat jullie een beetje het idee krijgen.En eigenlijk ook van deze kleur had ik weinig verwacht. Ik bedoel.... er zit groen in. En dat is mijn minst favoriete kleur, op zijn zachtst gezegd. Green On The Runway is een Sprite-kleurtje die wel heel mooi duo-chrome is. Ik wil hem zelfs green-brown noemen, omdat hij ook een beetje dat rodere/bruine in zich heeft. En hierdoor vind ik hem dus prachtig. Echt, een groene kleur, prachtig! Hij is gelukkig niet zo fel groen, heel fijn om te dragen.De donker-paarse Fanta Grape kleur heet A Grape Affair. Hij is donker, maar niet te; je ziet nog steeds dat dit een paarse tint is. Dit is misschien mijn minst favoriete kleur uit de pack, maar dat komt meer omdat ik niet zo van dit soort paarse tinten hou. En toch blijft het een mooie kleur, die ook nog steeds makkelijk draagbaar is (ook al is hij paars).Dit waren ze alle 8! Jullie snappen wel waarom ik zo enthousiast ben. Ik ben blij met alle kleuren en ik zat er zelfs aan te denken om van de meeste tinten een fullsize te kopen. Maar dat moet ik maar misschien niet doen, gezien mijn mega nagellak collectie... :P Ik kan, denk ik, ook geen favorieten kiezen, omdat ik dan minstens 5 uit de 8 zou noemen. Nee, ik vind ze allemaal heel cool. Perfect voor elke gelegenheid. En het voelt toch extra speciaal dat je een Coca Cola lakje draagt. ;)In al deze foto's heb ik ook de bijbehorende topcoat en basecoat gebruikt. Eigenlijk is Nail Envy officieel geen basecoat, maar dit soort nail strengtheners gebruik ik eigenlijk altijd als eerste stap. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het minst onder de indruk ben van deze twee producten. Nail strengthener vind ik geen hele fijne basis, omdat de nagellak soms een beetje ging "bubbelen", wat ook soms te zien is op de foto's. De topcoat vind ik een rare. Het zorgt er misschien voor dat mijn nagellak iets sneller ging drogen, maar de finish van deze topcoat vind ik iets te jelly. Je kunt moeilijk voelen of hij nou droog is of niet. Soms heb ik lang zitten wachten en toen bleek dat hij toch niet heelmaal droog was. Hallo, strepen in mijn nagellak... Nee, niet mijn ding. Gelukkig zijn dit alleen de mini's. En gelukkig ben ik wel blij met alle kleuren, terwijl dit maar een extraatje was. ;) Mochten jullie deze pack ook willen, ik heb hem gekocht bij deze verkoper op eBay. Dit is een verkoper uit Amerika, dus je weet dan zeker dat je de originele producten krijgt. Inclusief de verzendkosten heb ik er €21,44 voor betaald. In Europa is OPI sowieso een stuk duurder dan in Amerika, dus dit was echt een prima deal voor 10 mini nagellakjes.

5 opmerkingen:

 1. Mooie kleurtjes zitten hier tussen!! Ik vind vooral Sorry I'm Fizzy Today en You're So Vain-illa erg mooi, de laatste staat ook heel goed bij jouw huidskleur (denk niet dat iedereen ém kan hebben, maar jou staat ie super!)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke set zeg, echt allerlei kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat een gaaf setje! Helemaal leuk zeg! En dat groene lakje verbaasd mij ook, wat een mooie lakken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sorry I'm Fizzy Today is de kleur waarnaar ik spontaan zo grijpen, maar Green On The Runway en Today I Accomplished Zero vind ook echt wel grote toppers.

  BeantwoordenVerwijderen