zondag 14 september 2014

Pink Pictures #21

Even twee dagen afwezig geweest, maar ik ben er weer! Als jullie mij op Twitter volgen dan weten jullie vast wat ik de afgelopen dagen uitgespookt had. Kort gezegd, mijn vakantie is eindelijk begonnen! Terwijl iedereen al weg geweest is (nou ja, een weekje Kos in mei telt nu niet meer mee), moest ik nog gaan. En ja, het is ook gewoon lekker om even vrij te zijn. Niet aan het werk te moeten denken, mijn hoofd helemaal leeg maken... heerlijk! Ik besloot om weer eens wat foto's van de afgelopen weken te laten zien. Een goed begin van vakantie, toch? ;)Zoals jullie weten heb ik Five (of 5ive) gezien op het 90's festival! Hebben jullie in mijn Get Ready With Me video ook een stukje van hun optreden gezien? ;) Ze waren goed, ook al waren ze maar met z'n 3en (Jay was definitief uit de groep gestapt... mijn favoriet, maar dat wist ik al. En Abs was ziek.). Ik zou zo naar hun concert willen... Hopelijk gaan ze wat vaker optreden. Ik ben echt volledig back to the 90's dit jaar! :P En foto rechts - festival food! Deze hotdog - belegd met uitjes, augurkjes en ik-weet-niet-wat-nog-meer - vulde overigens prima en smaakte goed!Foto links is gemaakt door mijn schoonzusje. Wij gingen eten bij een sushi-tent in Utrecht, bij het stadion, en daar hadden ze een toetjes-bar mét chocolade fontein. Heerlijk! Vooral als je er ook nog eens stukjes karamel in kunt doen... caramel addict... En het wordt al kaasjes-weer! Oftewel, het voelt al bijna als herfst. Het is gelukkig nog niet super koud, maar toch. Wel een goede reden om kaarsjes te branden, erg gezellig dit!Cosmo en Carly! De liefjes! Carly heeft vaak echt behoefte aan warmte en knuffels en... slijmen bij Cosmo. Dan gaat zij helemaal bij hem of zelfs onder hem liggen. En dan durft Cosmo zich niet meer te bewegen. Hij mag ook niet weg van haar, dus dan moeten wij hem soms een beetje "redden". Maar die twee zijn echt zo schattig, ik kan er uren naar kijken! :)Op 21 augustus hadden wij ons eerste jubileum - 1 jaar getrouwd. 's Middags kwam familie langs en mijn moeder had speciaal voor ons dit taartje besteld. Met heerlijke chocolade binnenkant en suikergoed in de vorm van bloemetjes. 's Avonds gingen wij eten in het restaurant van onze trouwlocatie. Het is een kasteel, dus het was weer heerlijk chique. 6 gangen diner, wij zaten echt vol, ook al kreeg je allemaal van die kleine verfijnde hapjes. De chocolaatjes bij de koffie gingen er dan ook niet meer in. Wij hebben gevraagd of wij ze mochten meenemen en wij kregen een bakje met een paar extra chocolaatjes erin. En ze waren heerlijk.... ze smaakten zelfs nog lekkerder dan je zou denken, als je het zo op de foto ziet. Er zat namelijk steeds een lekkere zoete vulling in. En nee, wij konden ze niet al te lang laten liggen thuis... ;)De dag na de 90's festival ging ik samen met Peggy naar Eindhoven. Wij hebben gezellig rondgelopen en een beetje geshopt. Van Peggy moest ik eens de Curly Wurly proberen en ja, dat smaakte goed... maar dat is bij mij al snel als er karamel in zit. Dit soort dingen zijn verslavend... :P En rechts was mijn mini Kruidvat shoplogje. Black Vanilla geur van Kruidvat eigen merk heb ik al eerder geprobeerd en die is heerlijk. Ik besloot om eindelijk eens de kleine tasverstuiver mee te nemen. Hij blijft niet super lang zitten, maar dat kun je ook niet verwachten voor zo'n kleine prijs. Als ik even een extra oppepper nodig heb en die lekkere geur weer om me heen wil ruiken, dan pak ik hem gewoon uit mijn tas. Die ene Kruidvat was trouwens groot genoeg om de nagellakjes van Sinful Colors te verkopen (ik begreep dat dit alleen bij de grote filialen gedaan wordt). Ik nam deze twee kleurtjes mee en al heel binnenkort kunnen jullie de swatches zien!Afgelopen vrijdag had ik weer een date met Pegs. Maar nu in Antwerpen! Zo, dat is lang geleden dat ik er geweest ben. Het is wel een hele leuke stad, waar je prima kunt shoppen. Je moet alleen net weten waar de leuke winkeltjes zich bevinden. En gelukkig had ik mijn eigen "gids". ;) Op de foto links - gek doen bij H&M. De jasjes die ze daar hebben zitten trouwens prima en staan wel mooi. En toch hebben we daar niks gekocht. Het was de "net niet" kleding dag. Maar dat is eigenlijk bijna nooit het geval met beauty... Jep, we hebben wat beauty shopping gedaan. Wat dat betreft hebben we hele slechte invloed op elkaar. Als wij samen komen dan kopen we opeens best veel, ook al waren wij dat niet van plan (alhoewel ik vind dat ik mij best heb ingehouden... binnenkort de shoplog!). Foto rechts - de swatches van Bobbi Brown producten. Ik had verschillende mooie lipglosjes gekocht, en ik heb mezelf nog kunnen tegenhouden om de bordeaux-rode kleur mee te nemen. Ik heb ook de roze shimmerbrick geswatcht, maar die zie je nauwelijks... het is maar goed dat ik die ook niet had gekocht. ;) En kijk hoe netjes Peggy d'r swatches zijn gemaakt. :P En nee, zij ging niet met lege handen weg!

4 opmerkingen:

  1. Leuke foto's! Ik moet maar eens die black vanilla geur gaan snuffelen in de Kruidvat, want ik zoek nog een lekker vanille parfum.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha! Ik ben Miss 'rommel swatch smeer d'er maar wat op!' vanaf nu :) 't Was heel gezellig en de shushi smaakte! Maar veel te veel gekocht uiteraard..als kan ik niet wachten om mijn rosé gold highlighter van Laura Mercier te ontvangen! Zo mooi! Lang leve korting :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha, gaan shoppen met een medebeautyliefhebber, ik kan geloven dat je elkaar dan aansteekt :-)

    BeantwoordenVerwijderen