zaterdag 27 september 2014

Revlon Colorstay Moisture Stain

Ik ben weer terug van vakantie! Als jullie mij op Twitter/Instagram (beide @fairynowings) hebben gevolgd, dan hebben jullie een aantal sfeerfoto's al voorbij zien komen. Een shoplog(je) komt er nog aan! Maar vandaag wil ik het hebben over twee lipproducten die ik al een paar weken in mijn stash heb zitten. Maak kennis met Revlon Colorstay Moisture Stain. Helaas is het merk Revlon wat lastiger verkrijgbaar in Nederland. Hier en daar vind je een DA met een beperkt assortiment van dit merk. Voor een uitgebreidere keuze moet je toch wel naar het buitenland, zoals Engeland. Toen een collega van mij naar Londen ging, heb ik aan haar gevraagd om een tweetal kleurtjes van deze stains mee te nemen. Ten eerste, ben ik gek op langhoudende lipproducten. En ten tweede, (als een echte YouTube addict) heb ik al een paar guru's hierover horen praten. Tijd om dit product zelf te testen!Ik heb voor twee verschillende kleuren gekozen. New York Scene is een verleidelijke rode kleur. De naam van deze kleur heeft mij volledig over de streep getrokken: ik droom nog steeds over New York. Ooit, jongens en meisjes... ooit...! London Posh is een van de neutrale tinten uit deze lijn. Ik zag hem bij Lilly Pebles op YouTube en wist meteen dat ik hem wilde hebben. Een neutrale langhoudende kleur misstaat nooit, toch?Laten wij het eerst hebben over de eigenschappen, voordat ik overga tot de kleuren zelf. Het eerste wat mij opviel aan deze glosjes/stains was de geur. Ze ruiken niet fruitig en fris, maar duidelijk naar alcohol. Het is geen mega aanwezige geur en hij vervliegt eenmaal aangebracht op de lippen. Persoonlijk stoort het mij niet enorm, omdat ik weet dat alle stain-producten alcohol bevatten (hoe denk je dat ze anders zo vast aan je huid blijven "plakken"?). Het had iets bloemiger gekund, maar oké. Beide stains zijn heel gepigmenteerd, alhoewel ik de lichtste kleur het lastigste vond om aan te brengen. Nou ja, niet super lastig, maar ze zijn gewoon niet mega romig, zoals wij de lipstick/lipgloss-combo's vaak zien. Dat is dan ook een lipstick/lipgloss/stain combo, vandaar dat hij ook wat droger van structuur lijkt. Eenmaal op de lippen ziet hij er prachtig uit. Sappig, fel en vol! Kijk, dat is precies wat wij allemaal willen. Geen gedoe van het "layeren" van lipgloss boven een lipstick. Alles in 1 product! Ondanks alcohol voelen mijn lippen niet droog aan. Het heet niet voor niks een "moisture stain". Je lippen worden niet echt gehydrateert, maar ze worden dus ook niet uitgedroogd en dat is alleen maar fijn! Vooral na een tijdje voel ik dat de stain in mijn lippen trekt, maar het is lang niet zo'n vervelend gevoel als bij Max Factor LipFinity. Dit is juist best aangenaam en soms vergeet ik zelfs dat ik een stain op mijn lippen heb. Dan vraag ik mij af of de kleur nog wel aanwezig is ondanks alle hapjes en drankjes. Even kijken in de spiegel en ja hoor, mijn lippen hebben nog een mooi kleurtje! De kleur vervaagt ook best geleidelijk. Natuurlijk zie je dat bij een neutrale kleur wat minder dan bij een rodere kleur. Maar het wordt niet brokkelig en het gaat zich ook niet langs de randjes verzamelen. Ik vind dat deze stains zich prima gedragen gedurende een lange tijd!Op naar de kleuren! New York Scene is mijn go-to felle rode kleur geworden. Als ik mij wat meer vampy wil voelen, dan pak ik deze stain. Weinig rode tinten staan mij, maar deze past perfect bij mijn huidskleur (al zeg ik het zelf). In het echt is hij nog ietsje donkerder dan op de foto's, maar niet zo donker als bijvoorbeeld MAC Diva. Ik vind hem voor zo'n kleur nog best draagbaar, alhoewel hij natuurlijk ook echt je lippen doet opvallen. Ideaal te combineren met een neutrale ooglook of met een smokey eye.Ik schrok wel een beetje toen ik London Posh op mijn lippen ging swatchen. Shimmer? Ja, die zit erin. Heel subtiel, het geeft een zachte parelmoer-achtige gloed. Ik moest het leren waarderen, maar vind het nu een prachtige en unieke neutrale kleur. Het heeft een peachy ondertoon en staat daardoor extra fris. Hij past bij (bijna) elke look en maakt de boel net iets warmer en chiquer. Na een etentje zal de shimmer misschien meer opvallen dan de kleur, maar het is nog steeds heel subtiel en vooral mooi. Kortom, ik ben er weg van, van beide kleuren. Goed gedaan, Revlon!

5 opmerkingen:

 1. Ik vind London Posh erg goed bij je staan, een hele goede nude! En fijn dat ze zo goed blijven zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind London Posh wel erg gaaf ondanks de subtiele slimmer.
  Liefs XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind London Posh erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een aparte verpakking! Erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. de nude tint spreekt mij niet zo aan maar de rode daarin tegen gaat direct op mijn wishlist

  BeantwoordenVerwijderen