donderdag 18 september 2014

Shoplog Antwerpen

Eindelijk weer een shoplog! Dat is echt lang geleden! Hebben jullie ze ook gemist? ;) Tja, als je bezig bent met het kopen van een huisje dan liggen de prioriteiten toch iets anders. En plus dat ik toch echt prima besef dat ik op dit moment genoeg spullen heb. Vorige week had ik samen met Peggy afgesproken om naar Antwerpen te gaan. En ja, daar heb ik een paar dingetjes gekocht! Het is geen mega shoplog, wat ik vroeger zo vaak had. Maar het zijn wel enorm leuke dingetjes die ik al met plezier gebruik. Zijn jullie benieuwd? Kijk maar mee.Allereerst gingen wij bij MAC Pro Store naar binnen. Ik had namelijk nog een lippenstift op mijn wishlist staan. De nieuwe A Novel Romance collectie lag er ook, dus ik moest natuurlijk even de producten swatchen... Ik heb al veel goede dingen gelezen over de Electric Cool Eye Shadow en wat een fijn en apart product bleek het ook te zijn! Ik koos voor de mooie kleur Coil, alhoewel ik ook zat te twijfelen over een prachtige champagne-tint.De lippenstift die ik zo graag wilde was MAC Diva. Een diepe paars/rode kleur. Prachtig en volledig mat! Een hele gedurfde kleur die ik de laatste tijd op verschillende blogs zag verschijnen. En ik moet zeggen - I love it! Binnenkort een uitgebreide review, zowel van de lippenstift als van de oogschaduw. Alhoewel jullie een kleine preview van beide al op mijn Instagram konden zien. ;)Ook ben ik (voor het eerst) bij Rainpharma geweest! Een Belgisch merk met mooie verzorgingsproducten waar je een echt spa-gevoel van krijgt. Op aanraden van Peggy heb ik de After Oil (te gebruiken onder de douche als laatste stap) gekocht met de geur Lemony Vanilla Hugs... mmmm, wat een heerlijke naam! Net als de geur trouwens, heel erg lekker. Ik denk dat ik hier nog een review over ga schrijven, want dat vind ik nu al een fijn product!Bij iU kocht ik deze twee kleintjes die ik meeneem op vakantie. De desinfecterende doekjes vind ik altijd handig om te hebben, vooral als je de hele dag in een drukke stad doorbrengt (in mijn geval nu dus ook op vakantie). Daarnaast heb ik een klein flesje Bioderma miscellaire lotion voor vette huid meegenomen. Ik heb deze al vaker gehad en vind hem enorm fijn. Eigenlijk is dit de enige miscellaire lotion die ik goed vindt, omdat hij wat sterker werkt dan de andere soorten miscellair water. Zo'n klein flesje is dan ook ideaal om mee te nemen op vakantie!Tot slot de spulletjes die ik bij Cosmeticary heb gescoord. Een prachtige winkel waar ze een aantal hele mooie (en niche) merken verkopen. Bumble & Bumble Thickening Dryspun Finish spray is mijn nieuwe favoriet! Wat het met mijn haar doet kunnen jullie ook op mijn Instagram zien, maar ook in mijn vlog-video die morgen online komt (jep, mijn eerste echte vlog-video, waarin ik dus de hele dag heb gevlogd). De review volgt! Het merk Christophe Robin was nieuw voor mij en Peggy. Christophe schijnt een bekende colorist van L'Oreal te zijn die een lijn heeft ontwikkeld voor haar dat heel beschadigd is geraakt door vele verf-beurten (check!). Omdat bijna alle zilver-shampoo's niets doen voor mijn haar, heb ik het zilver-masker van dit merk gekocht. Best prijzig, dus laten wij hopen dat dit de gele gloed in mijn haar zal temmen. Ook heb ik een tester gekregen van het "Rolls Royce"-masker van Christophe waar hele kostbare en voedende ingrediënten in zitten. Je hoeft het maar 2 minuten in je haar te houden voordat (!!!) je het gaat wassen. Ik ben echt heel benieuwd! Wie weet, maakt het zoveel indruk, dat ik er ook een artikel aan wijd. ;)

6 opmerkingen:

 1. We hadden een super leuke dag en we gaan dat binnekort nog eens doen he? Als ik terug centjes heb :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaa die lipstick is zoo mooi, die staat ook op mijn wishlist :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie producten heb je van Mac gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke items heb je geshopt. Ik vind de lipstick erg mooi.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke producten, vooral MAC ^^ Ik ben heel benieuwd naar de oogschaduw!

  BeantwoordenVerwijderen