dinsdag 23 september 2014

SinfulColors: Thimbleberry & Unicorn

Sinds kort kun je het merk SinfulColors ook bij een aantal Kruidvat filialen vinden. Het gaat om wat grotere filialen, waar ze bijvoorbeeld ook een aantal make-up stands bijna midden in de winkel hebben staan (hier herken je ze volgens mij aan). In Eindhoven hebben ze zo'n filiaal en natuurlijk ging ik gelijk op zoek naar de budgetvriendelijke lakjes (rond €2 per stuk?) van SinfulColors. Uiteindelijk werd dit mijn buit...Ik heb al een drietal angellakjes van dit merk in mijn stash dankzij mijn reis naar Londen. Ook in België heb ik SinfulColors een keer bij Di gezien, maar toen had ik geen een kleur meegenomen. Eindelijk kunnen wij dit merk ook in Nederland vinden, en ik wist meteen dat ik deze twee tinten wilde uitproberen. Geen shimmer dit keer, maar wel een mooie creamy finish. Allebei de kleuren heb ik met een topcoat gedragen, vandaar ook de extra glans. Zoals ook de vorige keer, ben ik weer enorm tevreden over de kwaliteit van SinfulColors.Thimbleberry is in een woord - perfect. Het is een prachtige koraal/roze kleur die waarschijnlijk bij vele in de smaak zal vallen. Deze kleur doet mij enorm denken aan de zomer, alhoewel ik ook bereid ben om hem het hele jaar door te dragen. Hij lakt heel fijn, dekt al prima vanaf de eerste laag (hier heb ik twee lagen op) en knalt gewoon van je nagels af! En toch is het net geen neon-kleur, ik vind hem iets meer draagbaar dan neon. Opvallend mooi! ;)Unicorn (wat een heerlijke naam) is een mooie pastel-gele kleur. Hij is lekker licht, bijna neutraal te noemen en toch is hij mooi geel. Toen deze nagellak opdroogde zag ik dat een derde laag nog wel handig was geweest. Dat het een beetje doorschijnt stoort mij eerlijk gezegd niet zo bij de pastel-kleurtjes. En met een derde laag was deze nagellak dus ideaal geweest. Het is een hele mooie kleur die je makkelijk kunt dragen. En -in tegenstelling tot de meeste gele nagellakjes- doet hij mij niet aan Pasen denken. ;)

9 opmerkingen:

 1. Vooral Thimbleberry vind ik super mooi! Het is weer even zomer... op je nagels!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beide vind ik het mooie kleuren! Mooie foto's ook.

  BeantwoordenVerwijderen

 3. Thimbleberry is in een woord - perfect. Ik sluit me daar helemaal bij aan! Wat een prachtige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dat gele kleurtje heel mooi maar ben echt op zoek naar een goeie dekking, dus max 2 laagjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Thimbleberry is inderdaad very pretty :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Thimbleberry is een heel erg mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind de eerste echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen