zondag 28 september 2014

Tutorial: herfst-look met budget producten

Zijn jullie benieuwd naar de tutorial van de look waar ik het tijdens mijn vlog-dagje over had? Vandaag is het zover. Pak maar een kopje thee/koffie erbij, want de video is iets langer geworden dan de andere tutorials. Zoals ook eerder aangeven werd het een "talk-through" video. Ik vertel wat meer over hoe ik mezelf opmaak en ik deel tussendoor een paar tips & tricks die ik zelf dagelijks gebruik. Enjoy!


Op de video lijkt deze lippenstift trouwens een stukje lichter dan in het echt. Maar -zoals jullie ook in mijn vlog hebben gezien- past deze look ook prima bij een heftigere lipkleur zoals MAC Diva. ;)

4 opmerkingen:

  1. Vind je ooglook echt enorm geslaagd, prachtig hoe je die kleur langs je onderste wimpers aanbrengt. En yay, the Lash Potion Mascara van Revlon, die is echt goed! Ik gebruik 'm zelf bijna dagelijks.

    BeantwoordenVerwijderen