zondag 7 september 2014

Van zomer naar herfst met Yves Rocher nagellak

Het is inmiddels september en dat merk je duidelijk aan het weer. Meteorologisch gezien is het al herfst. Tja, hoe graag wij de zomer nog met een paar maandjes willen verlengen, helaas is er niks aan te doen. Ik vind dat wij over het weer zeker niet mogen klagen. Zolang het maar niet de hele dag regent en je nog makkelijk met een dun jasje naar buiten kunt, is het genieten. Maar toch, die kleine overgang, die is zeker te merken. De kaarsjes gaan aan, het raam gaat 's nachts niet meer wijd open, en je draagt steeds vaker een donker kleurtje op de nagels. En over dat laatste wil ik het vandaag met jullie hebben.Eigenlijk heel onbewust heb ik deze drie kleuren bij Yves Rocher laatst gekocht. Ik kom er eigenlijk nauwelijks, maar als ik naar binnen loop dan kan ik ook moeilijk met lege handen weg gaan. ;) Deze drie kleuren deden mij aan de zomer en de herfst denken, en die overgang gaan jullie zien aan de swatches.Toen ik deze twee kleuren zag, wist ik gelijk dat ik ze een keer samen zou moeten dragen. En ja hoor, wat een vrolijke combinatie is dit! Ik droeg het in de video van deze week, mocht het jullie niet opgevallen zijn. ;) #56 Nuance turquoise is een heldere blauwe kleur, een diepe zwembad-kleur (om in de zomerse sferen te blijven). #66 Vert d'eau is een perfecte zachte groene kleur, die ook een beetje naar blauw neigt. Ook al ben ik geen fan van groene nagellak, deze vind ik wel erg mooi staan. Het is zo'n soort pastel-kleur die tegelijker tijd ook aan de felle kant is. Deze kleur is een stuk zachter dan de blauwe. Maar samen vormen ze een mooi gebalanceerd duo. Wie zegt dat je blauw en groen niet kunt combineren?Van het zomerse duo naar een herfst-achtige kleur. Want dat is #43 Ombre pourpre zeker wel. Hij deed mij een beetje denken aan Get Cherries Away van OPI, maar dan met iets meer rood en minder paars er doorheen. Een prachtige kleur die niet gaat vervelen. Heel klassiek, maar tegelijker tijd ook weer gedurfd. Eigenlijk kun je dit soort tinten het hele jaar door dragen, maar vooral in het najaar staat het net iets leuker.De kwaliteit van deze nagellakjes is echt top. Ze dekken vanaf de eerste laag al prima, maar ik heb voor de zekerheid toch wel 2 lagen gedragen. Het flesje is klein, slechts 3ml. Maar ook zo'n flesje zal ik niet snel opmaken. ;) Het kwastje is dus ook klein, maar toch vind ik hem best handig en makkelijk werken. Ik heb er wel een topcoat overheen gedragen, hoewel de finish en de droogtijd van deze nagellakjes ook prima zonder een topcoat zijn. Ik heb ze tijdens een actie gekocht bij Yves Rocher en ze waren echt heel goedkoop, volgens mij alles bij elkaar maar €5. Dit zijn de nieuwe kleuren, die -toen ik ze kocht- nog helemaal vooraan in de winkel stonden. Check de website van Yves Rocher voor meer informatie.

4 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kleuren, vooral die bordeaux lak is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kleurtjes, helemaal mijn ding!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Meh, de kleuren zeggen me jammer genoeg niet echt wat :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om eens lakjes van yves rocher te zien, ze zijn mooi!

  BeantwoordenVerwijderen