maandag 15 september 2014

VIP Box september

De tweede zaterdag van de maand is geweest en dus was het tijd voor de VIP Box! Nou ja, eigenlijk viel 1 september op maandag en dus zou tweede zaterdag van de maand pas deze week zijn. Maar ik ben blij dat ik niet nog langer hoefde te wachten. Zoals elke maand was ik ontzettend benieuwd wat er in mijn VIP Box zat. Ook deze maand ben ik aangenaam verrast met een aantal leuke goodies. Naast 5 fullsizes zitten er dit keer ook een paar samples in. Benieuwd? Lees snel verder!Elke VIP Box heeft een thema en tot nu toe heeft dit thema altijd op het kaartje gestaan. Dat is nu niet het geval, maar aan het plaatje te zien heeft het met het stadsleven te maken. In deze box vind je een aantal producten om de big cities life te kunnen leiden... nou ja, in ons kikkerlandje kunnen deze goodies ook prima van pas komen. De totale waarde van deze box is bijna €40, terwijl je er (maximaal) €12,50 voor betaalt. Check de website van VIP Box voor meer informatie.Allereerst wat mijn aandacht trok was de groene verpakking van Anatomicals. Het is een super leuk product, namelijk Hand Cream & Lip Balm. Huh? Ja, die twee dingen die wij waarschijnlijk het meest gebruiken gedurende de dag. Gecombineerd in een tube! In het dopje zit de lippenbalsem als een soort Eos-eitje. Als je dat los schroeft, dan vind je daaronder gewoon een tule handcrème. Super handig dit!Zo op het eerste gezicht (of nou ja, gevoel) is de lippenbalsem niet super voedend, maar wel prima voor overdags. Het laat volgens mij geen vettig laagje achter en dat is ook wel fijn. De lippenbalsem ruikt bijna nergens naar, terwijl ik de handcrème echt heerlijk vind ruiken. Ik moest gelijk aan meloenen denken, hoewel de beschrijving het over "aloë vera" heeft. Een lekker ruikende handcrème is altijd fijn om te hebben. Echt handig gecombineerd; dit duo gaat dan ook mee op vakantie!Het masker van IDC Institute is ook een fullsize product, ook al lijkt het niet zo. Er zit 1 zakje in, maar je kunt hem waarschijnlijk een paar keer gebruiken (gezien de hoeveelheid). Het masker bevat cacao olie en zou daarom extra voedend en verzorgend moeten zijn. Ik ben benieuwd! Er zit ook een sample van Inoje BB cream bij en een Konad nail art frutseltje (ik ben er nog steeds niet achter wat je ermee kunt, maar het heeft iets met stampellen te maken... ben ik geen held in, weet ik nu al).En dan de make-up! Jaaa, ook deze zat natuurlijk weer in de VIP Box! Een prachtige blush van Beauty UK met verschillende kleuren. Het is een shimmery blush, maar volgens mij is hij heel mooi. Ik heb hem bewust nog dicht gelaten, omdat ik hem zelf niet ga houden (ik heb voor nu genoeg blushes), maar ik weet zeker dat veel mensen hem mooi zullen vinden. Ook zit er een 2-in-1 shadow & liner van Jelly Pong Pong in en een lippenstift van het merk LOOkX.En die lippenstift... Check die kleur! Whoa, dit had ik niet verwacht! Hij deed mij eerst enorm denken aan MAC Diva lipstick (hier binnenkort meer over), maar deze kleur bleek iets meer draagbaar te zijn.En dit zijn de swatches. De eyeliner (die je dus ook als oogschaduw kunt gebruiken) is denk ik niet helemaal mijn ding. Hij is niet intens zwart en ik vind hem harder dan verwacht. Waarschijnlijk blijft hij daardoor wel beter zitten, maar dat moet ik nog allemaal zien. De lippenstift kleur is wel geweldig, perfect voor het najaar! Ik kon niet wachten om deze lippenstift te dragen, dus hierbij gelijk een voorbeeld...Zoals jullie kunnen zien is de kleur aardig donker, maar niet te. Ik vind hem nog eigenlijk prima draagbaar, zeker voor in de vrije tijd. De lippenstift voelt zacht op mijn lippen, het is lekker romig, maar blijft daardoor niet heel lang zitten. Een etentje overleeft de kleur nog nauwelijks. Niet erg, je kunt het daarna makkelijk bijwerken. Normaal betaal je €17,80 voor deze lipstick alleen al, het is dus leuk dat je hem op deze manier kunt uitproberen.

3 opmerkingen: