vrijdag 19 september 2014

Vlog-dagje!

Jep, ik heb het gedaan. Ik heb een hele dag gevlogd. Ik wilde dit al een tijdje doen en ik hoop dat jullie het resultaat leuk zullen vinden. In deze video krijgen jullie een beetje het idee hoe ik mijn tijd doorbreng op een vrije dag. Een kijkje achter de schermen tijdens het opnemen van een tutorial, en ik neem jullie mee naar Antwerpen om te shoppen. Ga er lekker voor zitten en enjoy!


P.S. het is helemaal goed gekomen met het huisje! ;)

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuk filmpje! Ik heb je shoplog nog niet gezien, die ga ik nu eens bekijken ;-)
  En super dat het goed is gekomen met met jullie huis!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaah zo tof om te zien! :-) Meer doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuke vlog om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. We hadden een super leuke dag en dat doen we gauw weer eens! Als 't budget is aangezuiverd :)

  BeantwoordenVerwijderen