woensdag 8 oktober 2014

Bloggers / beauty-addicts meeting?

Gisteren opperde ik dit al op Twitter en daar kwamen leuke reacties op... Dus ik dacht, ik maak er een artikel van. Het lijkt mij leuk om een bloggers / beauty-addicts meeting te organiseren. Het is ook veel te lang geleden! Het lijkt mij super gezellig om met een paar bloggers even "rond te hangen", een beetje shoppen en kletsen. Ook al heb je geen blog, maar gek bent op beauty - dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. En ik ga er maar vanuit dat veel bloggers per definitie beauty-addicts zijn... ;) Het lijkt mij gewoon gezellig! Niks verplichts. Als je het na 5 minuten al niet leuk vind - je bent vrij om te gaan, no worries. En niet denken "oh, ik durf het niet, ik ben te verlegen om alleen te komen". Ik ben namelijk ook zo. Ik vind nieuwe dingen ook altijd wel spannend, maar daarom wil ik het ook doen. Je moet jezelf zo nu en dan uitdagen, toch? ;) Ik hoop dus dat er mensen zijn die het net zo leuk vinden om naar zo'n meeting te gaan! Anders sta ik daar straks in mijn eentje... :P Hieronder nog wat details.


Waar: Utrecht of Rotterdam (beide vaak prima bereikbaar voor zowel Dutchies als Belgjes)
Wanneer: zondag 15 november of zaterdag 13 december
Aanmelden: stuur een mailtje met je voorkeuren vwb plaats en dag naar pfbeauty@live.nl (of nog beter: als je voor beide opties open staan :P)

Ik hoop echt dat ik niet de enige gek ben die zin heeft in zo'n bloggers / beauty-addicts meeting! Heel benieuwd wat jullie hiervan vinden. :) En natuurlijk is het qua plek niet even handig voor iedereen, maar het zijn volgens mij wel de handigste steden voor de meeste mensen. Laat maar weten wat jullie hiervan vinden!

7 opmerkingen:

 1. Wat een leuk initiatief! Mocht de uiteindelijke locatie Utrecht worden dan ben ik zeker van de partij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had dit ook al een tijdje in mijn hoofd maar qua locatie had ik niet zo'n goede idee'tjes! 'k Ga eens bij een paar mede collegabloggers van België vragen hoe zij eventueel naar één van de beide locaties gaan :-) Fijn initiatief!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 't Is al lang geleden dat er hier nog eens zoiets gepland werd! Werd al helemaal nostalgisch bij het lezen van jouw tweet :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zeer leuk idee! Jammer dat ik zo ver weg woon van iedereen...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan helaas niet, op 15 november geef ik les en op 13 december zit ik hopelijk in de zon!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk idee! Jammer dat ik beide dagen niet kan anders was ik zeker gekomen!

  BeantwoordenVerwijderen