zaterdag 18 oktober 2014

Bumble & Bumble Dryspun Finish

Ik ben geobsedeerd... door een haarproduct! Sinds ik dit goedje heb aangeschaft heb ik het dagelijks... of soms om de dag... gebruikt! Ik zag het een keer bij Serena/Beautylab en ik dacht er weer aan toen ik Bumble & Bumble bij Cosmeticary in Antwerpen zag. Jaaa, dat moest ik eens uitproberen! En dat kon, gelukkig, ter plekke. Het resultaat was ook al in mijn vlog te zien. Het werd dus tijd voor een uitgebreidere review! Vreugde-kreten zijn altijd leuk, maar het moet natuurlijk onderbouwd zijn. ;)Bumble and Bumble Bb Tickening Dryspun Finish... een mond vol! Maar wat een geweldig product is dit! Het is een soort droogshampoo, maar dan net iets anders. Een droogshampoo maakt je haar altijd net iets stugger en je voelt de textuur van je haar daardoor veranderen, wat droger worden. Dat doet deze spray dus niet. Hij maakt je haar vet-vrij (alhoewel ik ook moet zeggen dat mijn haar niet vaak enorm-vet wordt), zonder de gezonde glans te verliezen. Hij maakt mijn haar dus niet mat, terwijl veel droogshampoo's dat wel doen. Ik vind het een voordeel! Dat matte effect vind ik niet altijd mooi. En dat gebeurt met deze spray dus niet, ook al doe je er een behoorlijke hoeveelheid van in. Deze spray geeft mijn haar meer textuur. En dat is vooral ideaal als je een beetje van dat rommelige effect houdt. Mijn haar is van zichzelf al niet stijl en glad, maar met extra structuur erin leeft het wat meer op. Mijn haar krijgt meer volume met deze spray, het wordt lekker vol en stevig. Ik heb zelf vrij dik haar en daardoor zakt het bij mij na een tijdje wel in. Maar ik hoef alleen met mijn vingers te kneden waar ik weer volume wil en tadaaaa - het komt weer terug! En zo gaat het de hele dag door. Super makkelijk en erg fijn! Soms, zelfs aan het eind van de middag, kneed ik weer even in mijn haar en dan heb ik niet door dat ik mega volume aan het creëren ben... dat is misschien te veel van het goede op het werk, maar who cares, ik vind het mooi! ;)De voor- en na- foto's. Links is mijn haar op de tweede dag na het wassen. Het ziet er oké uit, maar met weinig volume. Soms lijkt de haaraanzet wat vetter, maar vooral in de koudere periodes wordt ook die iets droger. Even Dryspun Finish spray erin en je ziet het resultaat rechts. Het ziet er gelijk wat speelser uit en het valt gewoon net iets mooier. Ik heb zelfs dagen dat ik deze spray gewoon op net-gewassen haar gebruik. Puur omdat mijn haar altijd net iets beter zit na gebruik van deze spray. Een redder in nood, zo zou je het kunnen noemen. Zo'n grote bus kost ongeveer €30, maar je doet er volgens mij ook vrij lang mee (vooral als je het niet echt dagelijks gebruikt). Met deze spray ben ik mijn gewone droogshampoo's ook eigenlijk vergeten... gek hé. ;) Het merk B&B vind je vooral online (Google is your friend), het is wat makkelijker in het buitenland verkrijgbaar (bij verschillende Sephora's bijvoorbeeld) of -waar ik het ook kocht- bij Cosmeticary in België.

4 opmerkingen: