zaterdag 11 oktober 2014

Cool Britannia

Dit lakje wilde ik al een tijdje laten zien. Ik bedoel, hoe kun je deze schoonheid nou voor je houden? Ik kocht hem nog in Londen, bij Superdrug. Het merk Look Beauty valt op het eerste gezicht niet erg op (tussen Sleek- en Barry M-prettyness, uhuh). Maar je moet eens hun nagellak-collectie van dichtbij bekijken, als je een keer de kans krijgt. Ik zag een aantal mooie holografische lakjes, waaronder deze prachtige Cool Britannia. Wat een gave naam, trouwens! Het brengt mij weer een beetje terug naar Londen!Ik bedoel... wow! Dit is nog beter dan ik had verwacht! Cool Britannia heeft een zilveren/taupe basis met rode, blauwe en holografische glitters er doorheen. Het heeft geen hele gladde oppervlakte als het opdroogt. Het is niet zo ruw als bij zand-nagellak, maar je voelt wel een klein beetje dat het glitter-nagellak is. De dekking is trouwens top, dit was het resultaat van twee lagen. Als je het nagellakje laat staan dan gaat hij wel een beetje shiften (een rodere basis-vloeistof komt naar de bovenkant). Laat je hierdoor niet afschrikken. Even schudden en hij is weer klaar om te gebruiken!Deze foto's zijn gemaakt met een flits. Bewust heb ik er eentje niet-gefocust gefotografeerd zodat jullie nog beter die mooie shimmer kunnen zien. In een woord - betoverend! Ik zou er de hele dag naar kunnen staren! Ik denk dat ik ook zeker richting de feestdagen deze kleur wel vaker ga dragen.Dus kortom, ben je binnenkort weer eens in Engeland, check bij Superdrug het merk Look Beauty (of gewoon Look zoals het op de website van Superdrug genoemd wordt). Voor maar 2,5 pond (ongeveer 3 euro) heb je al zo'n beauty. Lang leve de budget nagellakjes!

5 opmerkingen:

 1. Wauw wat een beauty! Al die glittertjes, echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super mooie lak! En super leuk geprijsd, heb je nu geen spijt dat je er niet een hele lading van hebt meegenomen ;-) ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha nee, eigenlijk niet. Dat was denk ik toch niet de laatste keer dat ik in Londen ben geweest ;)

   Verwijderen