vrijdag 24 oktober 2014

Dolce & Gabbana blush in Caramel

Dolce & Gabbana Luminous Cheek Color in de kleur Caramel is mijn nieuwste aanwinst en wat is hij mooi! Zoals ik ook in mijn shoplog zei, kon ik weinig duidelijke swatches van deze kleur vinden. Daarom was ik een beetje bang dat hij heel erg licht zou zijn. Maar aan de andere kant, ik ben nu zo bleek dat elke lichte blush precies goed lijkt te zijn. Benieuwd naar mijn mening over deze luxe blush en wil je zien hoe het mij staat? Lees snel verder.Caramel is niet alleen een prachtige naam, het is ook een hele mooie zachte kleur. Het is een beetje oud roze, maar neigt ook naar beige/bruin. Prachtig en vooral heel natuurlijk. De kleur is inderdaad heel licht en dus ideaal voor lichte huidjes. Als ik wat gebruind ben dan zal ik hem wat minder gaan dragen. Maar voor nu is het een hele geschikte kleur. Perfect voor de subtiele kleur op de wangen. De blush is goed gepigmenteerd en is zacht van structuur. Totaal niet poederig of korrelig, echt heerlijk in gebruik. Niet onbelangrijk: deze blush is mat. En toch zorgt hij voor een gezond effect op de wangen, het is absoluut geen platte kleur.Zo ziet het er op mijn wangen uit. Ik heb bewust geen bronzer of iets anders gebruikt, zodat jullie het subtiele effect van de blush kunnen zien. Voor de foto heb ik hem iets heftiger aangebracht, dus hij kan nog subtieler. Het geeft je net dat extra beetje kleur voor een frissere uitstraling. En zo'n kleur past bij elke look, of je nou voor koelere of warmere tinten gaat.Dolce & Gabbana make-up vind je onder andere bij bol.com. Alleen zie ik dat er nu 25% korting is op dit merk... dusss... lekker op tijd besteld. :P Ach ja, maakt niet uit, zo had het moeten zijn. Hier vind je dus de Caramel blush. Het is een luxe product, dus je moet er wat voor over hebben. Maar ik vind hem prachtig.

6 opmerkingen:

 1. Wat jammer dat je hem zo lekker op tijd had besteld! maar hij is wel echt mooi hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad een erg mooie draagbare kleur! Ziet er prima uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleur, doet me een beetje denken aan Sleek Suède! De verpakking... <3!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kleurtje, inderdaad heel subtiel maar erg mooi . Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen