dinsdag 14 oktober 2014

Hoe bedek je onzuiverheden en huidsverkleuringen?

In de video van deze week deel ik wat meer tips over het bedekken van onzuiverheden en huidsverkleuringen. Mijn excuses voor het licht aan het begin en aan het eind van de video, ik had pas laat door dat het zo donker op de camera was. En ik ben vaak te snel met mijn gedachtes waardoor ik mijn zin niet afmaak... hahaha sorry, typisch ik! :P Ik hoop dat jullie de video alsnog leuk zullen vinden. Enjoy!


Mocht je mijn foundation-routine video hebben gemist, klik hier.

3 opmerkingen:

  1. Haha, ik vind dat juist leuk aan jouw. Soms ben ik ook veelte snel van gedachten. Handige tips geef je in deze video.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Handige video, mijn huid is de laatste tijd beter maar ik heb altijd wel ergens last van een pukkel of een rode vlek. Je geeft goeie tips. Zelf stop ik er wat minder tijd in.

    BeantwoordenVerwijderen