maandag 6 oktober 2014

MAC Addict Tag

Deze week wil ik beginnen met een video. Ik zag de "MAC Addict Tag" al op meerdere blogs voorbij komen en ik kon niet wachten om hem ook te doen! Geen lange verhalen dit keer, maar wel een gezellige klets-video. Veel kijk-plezier!


De volgende keer zal ik de camera ietsje verder weg zetten, maar ik hoop dat het voor nu niet storend was. Mijn 50mm lens blijkt perfect voor de video's te zijn, alleen het verkleint enorm alle afstanden. Nou ja, zo zien jullie beter alle producten. ;) Laat maar weten als jullie van een ander merk ook een soort "stash flash" willen zien!

4 opmerkingen:

 1. Leuk om te zien, ik heb echt alleen maar een mascara van Mac haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee, de afstand stoort niet hoor :-) Geweldig om al je MAC producten te zien, je hebt echt wel veel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb best wel wat Mac producten, zoals enkele highlighters, blushes en lipsticks. Ook oogschaduws van Mac kunnen me bekoren maar ik ben absoluut geen Mac foundation en concealer fan! En ook al niet van de mascara! Jij hebt best veel Mac producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heb deze tag al op youtube gezien en ik vond hem zo leuk dat ik hem ook wil gaan doen, uiteraard met vermelding naar jou :-)

  BeantwoordenVerwijderen