vrijdag 17 oktober 2014

Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick

Miss Sporty is een fijn budget-merk dat o.a. te koop is bij de Etos. Sinds kort hebben zij een nieuw lipproduct op de markt gebracht: Lip Millionaire Liquid Lipstick. Het biedt je de intensiteit en dekking van een lippenstift en de glans en comfort van een lipgloss. Benieuwd naar dit product? Lees snel verder.Lip Millionaire is verkrijgbaar in 7 prachtige intense kleuren. Voor elke gelegenheid heb je er een. Van nude tint #001 Lucky Me tot gedurfde paarse kleur #201 Violet Ca$h. Voor iedereen is er een geschikte kleur! Ik heb zelf drie kleuren in mijn bezit: Full Red, Full Peach en Coral Flush.Dit zijn de swatches in dezelfde volgorde als hierboven genoemd. Ik vind de namen een klein beetje verwarrend, maar je went er op zich toch wel aan. De swatches zijn gemaakt met 1 veeg... Jep, de pigmentatie is dik in orde! De finish is niet mat, maar ook niet mega glanzend. Het is eigenlijk precies wat je van een liquid lipstick kunt verwachten. Het aanbrengen gaat daardoor inderdaad een stuk makkelijker dan met een lipstick uit een huls. Benieuwd hoe de kleuren er op mijn lippen uitzien en of zij mij staan? Kijk maar mee...Ik was een beetje huiverig voor #400 Full Red, hoewel hij in de verpakking een beetje roze/rood lijkt. Maar wat een prachtige kleur is dit toch ook! Ik ben normaal nooit zo van de full-on rode kleuren, maar dit... Dit is geen felle of donkere rode kleur. Ik wil het bijna neutraal rood noemen, maar dat kan natuurlijk niet. Zo mooi en zo niet in-your-face-rood!Soms lijkt Full Red iets feller en soms zo zacht als op de foto. De perfecte rode kleur die ook nog eens moeiteloos aanbrengt! Natuurlijk moet je een beetje oppassen zodat je er niet helemaal onder komt te zitten. Maar dit is zoveel makkelijker dan een gewone lippenstift! Door Miss Sporty wordt deze kleur trouwens omschreven als "volwassen en klassiek". Helemaal mee eens. Maar het is ook een frisse, jonge kleur. Love it!Dit is dus #102 Full Peach en jullie snappen waarom ik die namen dus misleidend vond... Ik vind hier meer roze in zitten dan perzik-kleur. Maar dat maakt niet uit, ook deze kleur is heel erg mooi. Hij is wat meer gedurfd en wat opvallender. "Fris en fruitig" - aldus Miss Sporty. En ja, helemaal mee eens. Deze kleur doet mij denken aan de warme zomerdagen!Het voordeel van zo'n felle kleur is dat je hem zowel met een donkere look als alleen met mascara op kunt dragen. Hij zal elke look iets extra's geven en een smokey eye nog spannender maken. Ook al een topper dus!Tot slot hebben wij nog #300 Coral Flush. Het is zeker een koraal-kleurtje, maar ik vind hem toch nog vrij oranje. Hij wordt omschreven als "zacht, fris en kleurrijk". Zacht vind ik hem persoonlijk niet. Hij is namelijk vrij fel, dat is wel duidelijk. Maar misschien ben ik ook gewoon geen type voor oranje lipkleuren. En toch vind ik dit geen zware kleur, hij is inderdaad heel fris. En al helemaal als dit soort oranje-achtige tinten bij je huidskleur passen!Op zich vind ik het niet eens zo raar staan bij mij. Ik weet alleen dat anderen met dit soort warme tinten veel mooier mee weg komen. Geef mij maar een kleur met een iets neutralere ondertoon... zoals Full Red bijvoorbeeld. ;)Ik ben dus enorm tevreden over deze liquid lipsticks! In een vloeiende beweging breng je ze aan, ze zijn super gepigmenteerd en glanzen heel mooi. Ook voelen ze heel zacht en fijn aan op mijn lippen. Geen uitdroging of het intrekken in de lijntjes. Jammer genoeg blijven ze niet lang zitten, maar dat werd ook niet beloofd. Bij mij houden ze het een uurtje vol, zonder te vervagen. Als je een hapje eet, dan moet je de kleur daarna wel even opnieuw aanbrengen. Maar het fijnste is - het is een budget product! Verkrijgbaar voor slechts €3,99 per stuk.

8 opmerkingen:

 1. Ze zijn echt heel mooi, prachtige kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wow, ze staan je alledrie erg mooi! Lekker zomers vind ik ze wel, maar ze passen helemaal bij het weerbeeld van deze herfst dat lekker zomers is,. morgen wordt het weer 20+ graden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kleurtjes lijken veel op elkaar, maar ze zijn allemaal onwijs mooi. Het staat je ook super goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleurtjes! Ik ben er nog erg nieuwsgierig naar..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele fijne review dit! Ziet er prachtig uit! <3

  BeantwoordenVerwijderen