woensdag 29 oktober 2014

New in: MAC Patina & Antiqued

Afgelopen zaterdag was ik in Amsterdam en ik moest weer natuurlijk langs de MAC Pro Store aan de Heiligeweg. Het was weer mega druk, maar ik heb toch nog een paart artikelen kunnen bemachtigen. Want ja, mijn palette heeft nog steeds wat ruimte voor mooie oogschaduw kleuren. ;)Ik koos de kleuren Patina (die ik steevast bleef uitspreken als "platina") en Antiqued. Beide waren al een tijdje op mijn wishlist, alleen... ik heb een foutje gemaakt. Patina heb ik blijkbaar al. Jep, een dubbele oogschaduw... Nou ja, komt wel goed, dit soort zachte kleuren kan ik altijd wel gebruiken.De bovenste foto is gemaakt met flits, de onderste - bij natuurlijk licht. De lichtere oogschaduw is Patina. Het is een unieke beige kleur. Soms lijkt hij zilveren shimmer te bevatten, en soms lijkt hij zelfs wat warmer. Deze kleur doet mij een beetje denken aan de populaire Satin Taupe, maar dan iets lichter. Patina heeft een Frost finish. Antiqued is een prachtige roest-kleur. Het is iets lichter dan Deep Fixation (die een Limited Edition was), maar het scheelt eigenlijk niet veel. Antiqued heeft een Veluxe Pearl finish. Het bevat dus minder shimmer dan Frost oogschaduws, maar heeft nog steeds een mooie satijnen glans.En natuurlijk de swatches! Foto links is gemaakt met flits, de andere twee - zonder. Ik wilde laten zien hoe veelzijdig beide kleuren zijn. Ik vind ze beide prachtig! Misschien minder makkelijk om in 1 look te gebruiken, maar ik weet zeker dat ik er nog dagelijks plezier van ga hebben. De refills van MAC zijn verkrijgbaar alleen bij de Pro Stores Amsterdam en Den Haag. Bij de gewone counters kun je de mono's vinden, maar die zijn ietsje duurder door de verpakking die er omheen zit.

10 opmerkingen:

 1. Hele mooi kleurtjes, echt heel erg tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ik vind ze beiden heel erg mooi! Patina staat nog op mijn lijstje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit zijn echt zo'n mooie kleuren! Ik koop ook altijd de pro refills in plaats van de mono's.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleuren, dat kun je heel wat looks kee makend,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Allebei echt onwijs gave kleuren, we love MAC!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleuren! Die roodachtige vind ik prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Is het nieuw dat je ze alleen bij de pro stores kan kopen? Ik heb mijn refills namelijk gewoon bij de counter in de bijenkorf gekocht

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt? Wow, dat is wel handig! Misschien iets voor de Bijenkorf. Bij counters in Douglas kun je volgens mij nog steeds geen refils kopen.

   Verwijderen