maandag 20 oktober 2014

News Monday met o.a. L'Occitane en Soap Treatment Store

De afgelopen tijd heb ik weer wat nieuwtjes verzameld. Vandaag deel ik het leukste van het nieuwste met jullie. Van budget make-up tot heerlijke behandelingen - enjoy!L'Occitane: Whipped Shea Butter & Solidarity Soap‏
Al sinds 1989 werk L'Occitane met meer dan 15.000 vrouwen in Burkina Faso aan de productie van Shea Butter. Nu gaat L'Occitane een stapje verder door een driejarig programma op te starten met als doel - betere arbeidsomstandigheden en minder invloed op het milieu. De nieuwe Shea Butter producten van L'Occitane zijn net zo voedend en rijk als hiervoor. Het grootste verschil vormt de zachte en luchtige textuur van de nieuwe "whipped" producten. Verkrijgbaar als body cream, hand cream en shower foam. Ook vraagt L'Occitane aandacht voor de Solidarity Soap. Ieder jaar verkoopt dit merk een fund-raising product om een doel te ondersteunen. 100% van de opbrengsten van Solidarity Soap gaat naar de eye-health projecten in ontwikkelingslanden. Hierbij worden mensen geholpen die een visuele beperking hebben. Alle producten liggen nu al in de winkel. De prijzen van Whipped producten zijn vanaf €7,50, voor Solidarity Soap betaal je slechts €2.

Philosophy Miracle Worker Overnight
Philosophy heeft een nieuwe aanwinst in de Miracle-Worker-family. Miracle Worker Overnight is een moisturizer die 's nachts de veroudering van je huid helpt te bestrijden. Het complex bevat effectieve peptiden die in combinatie met vitamine C werken; dit ondersteunt het natuurlijke collageen. De hydraterende bestanddelen houden vocht in je huid, waardoor het er miraculeus uitziet zodra je wakker wordt. Miracle Worker Overnight is nu al verkrijgbaar bij ICI Paris XL voor €59,94.

Soap Treatment Store
Soap Treatment Store ken ik vooral door hun locatie in Amsterdam, daar heb ik zoveel goede dingen over gehoord. Sinds kort is er ook eentje bij mij in de buurt geopend, namelijk in Utrecht. Op Burgermeester Reigerstraat 34 kun je tegenwoordig terecht voor een heerlijke behandeling. Gewoon even binnen lopen, je hoeft niet per se een afspraak te maken. Het zit helaas niet helemaal in het centrum, maar het is prima te lopen (en anders pak je de bus). Ook kun je daar terecht om de producten van o.a. Anastasia, Dermalogica en Face Stockholm te shoppen. En met de komst van het najaar zijn er een aantal nieuwe treatments bij alle Soap Treatment Stores te boeken. The Ultimate Oxygen Facial voegt tot 97% meer zuurstof aan je huid zodat de tekens van vermoeidheid verdwijnen (tot max. 72uur). Rock & Roll Your Skin Facial is een intensieve multi-vitamin exfoliant, gevolgd door een intensieve bindweefselmassage; hierdoor zal je huid meer collageen gaan produceren en wordt de structuur verbeterd. Tijdens Instant Lift wordt de doorbloeding van je huid gestimuleerd en wordt het een stuk steviger dankzij de stroomstootjes. Green Peel zorgt voor een hele grondige schoonmaak van je huid dankzij enkele natuurzuivere ingrediƫnten. Tijdens Microdermabrasion wordt de bovenste laag van de huidcellen verwijderd door middel van microkristallen, waardoor je een stralendere, jongere huid krijgt. En tot slot is er de Obagi Stimulating Peel - de intensieve peeling die de celvernieuwing stimuleert, waardoor je poriƫn verfijnd worden zonder dat je met een rood gezicht na afloop de deur uit moet. Check voor meer informatie www.soaptreatmentstore.com

VIENNART by Catrice
Tot slot een make-up nieuwtje van Catrice. De nieuwe VINNEART collectie is er een om naar uit te kijken. De glamour van art nouveau stijl viert een schitterend comeback. De collectie bevat baked eyeshadows, shimmer lip colours, scented poeder, nagellakjes, een spiegeltje en een mooie blush met twee kleuren erin. Hierboven heb ik een aantal favorieten van mij geselecteerd. ;) Verkrijgbaar vanaf half november.

4 opmerkingen:

 1. Ik ben heel benieuwd naar de Viennart collectie van Catrice. De lakjes zien er namelijk erg leuk uit.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben zelf heel benieuwd naar de nachtcreme van Philosophy!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De whipped body cream van L'Occitane staat op mijn to-buy lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen