vrijdag 31 oktober 2014

Nieuwe herfst-obsessie: Yves Rocher Peer/Karamel

Ik heb een nieuwe obsessie voor wat betreft de geur... En ja, het zou jullie niet moeten verbazen - het ruikt naar karamel! Alles waar karamel in zit is bij voorbaat al fijn, maar dit... dit slaat echt alles. Deze geur is een nieuwe limited edition van Yves Rocher, speciaal voor het najaar. En speciaal voor mij! ;)De geur is heerlijk warm, zoet en zwoel. Eerst ruik je precies de combinatie van peer en karamel. Dat is lekker, maar ik vind het net iets te herkenbaar (als jullie begrijpen wat ik bedoel). Na een paar seconden wordt de geur interessanter en rijker. Het is voor mij de ideale najaars-geur. Hij is niet te zwaar, maar hij heeft zeker "body". Als je van zoetere kruidige, maar ook wel een beetje frisse geuren houdt, dan moet je deze zeker eens uitproberen. Ik heb er slechts een paar euro voor betaald, en dat is het voordeel van Yver Rocher. Dit is wel een Eau de Toilette en dus blijf je hem niet de hele dag ruiken. Maar voor een halve dag is het precies genoeg. Heerlijk!

7 opmerkingen:

 1. Je hebt me heel benieuwd gemaakt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh de geur lijkt me heerlijk altijd lekker zo een warme zoete geur

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga helemaal mee met je obsessie! Ik kocht de mini douchecrème maar ga terug voor een grotere versie. Zo lekker!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah leuk!!! Dat moet ik ook eens kopen... En een groter flesje EdT! :P

   Verwijderen
 4. Deze is ZO lekker! Ik heb er vandaag even aan gesnuffeld en werd gelijk verliefd. Ik ruik vooral de zoete peer en dan een klein beetje de warme karamel...echt een hele unieke maar heerlijke geur. Ik heb hem aan de Sint gevraagd (hehe) dus hopelijk is deze snel van mij.

  BeantwoordenVerwijderen