zondag 19 oktober 2014

Shoplog met o.a. Dior, D&G en Clarins

De afgelopen tijd heb ik een paar luxe producten kunnen kopen en die wil ik vandaag aan jullie laten zien. Benieuwd naar wat ik gescoord heb bij bol.com en DA én naar mijn eerste indruk? Kijk dan snel verder! Oh ja, en ik ben dus ook naar de kapper geweest... ;)


Bol.com werkt trouwens samen met andere webshops. Daar komt dus ook mijn Maybelline concealer vandaan. Gewoon gekocht via bol.com, maar ik kreeg een bericht en het pakketje van een andere webshop (wel op dezelfde dag als de rest). Een prima systeem en zo heb je nog meer keuze! Ik had bij bol.com eigenlijk nog een Kardashian Beauty lipgloss besteld, maar dat ging niet helemaal goed. Het zat niet in mijn pakketje, zou nagestuurd worden en uiteindelijk hebben ze het geboekt als "geretourneerd". Heel gek, ik zou het dus opnieuw moeten bestellen... maar misschien is het een teken dat ik voorlopig genoeg lipproducten heb. ;) Laat maar weten waar jullie het liefst een review van willen lezen!

5 opmerkingen:

 1. Wat een mooie luxe producten, ik word er gewoon hebberig van joh!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zalige shoplog! En je haar is echt mooi, staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige luxe stuff heb jij geshopt! Je make-up look die je draagt in het filmpje staat je super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je haar is mooi! Leuk geshopt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij bent duidelijk een een plum/aubergine lip perdiode :) Je haar is super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen