woensdag 1 oktober 2014

Shoplog Moskou & St. Petersburg

Moskou is net thuiskomen. Letterlijk. Wij zijn ook eventjes bij familie geweest, dus dat voelde weer als een warm bad. Ik hou van Moskou. Het is zo'n mega stad die ook weer enorm gezellig is. De combinatie van prachtige gebouwen, skylines en grote stadsparken. Mijn schoonvader begon het zelfs te vergelijken met New York... Tja, dat moet ik zelf nog eens zien. ;) Ik zie Moskou zo enorm groeien en ontwikkelen, mijn hartje is heel trots. Een prachtige stad waar ik met plezier terug blijf komen. St. Petersburg is niet te vergelijken met Moskou, hij is heel anders. Mooi, maar anders. Ik zal nog een fotoverslag plaatsen, daar zullen jullie het in zien. Ik heb echt van onze reis genoten! Wij hadden een druk programma met alle excursies en bezoekjes aan familie/vrienden, maar ik heb (natuurlijk) ook tijd gevonden om te shoppen.Ik dacht dat ik niet zo veel had gekocht, totdat ik dus dit stapeltje zag... Maar heel kort gezegd heb ik vooral veel deo's en lipproducten gekocht. ;) In de grote steden van Rusland heb je vooral drie grote parfumerie-ketens waar je -als beautyliefhebber- echt helemaal los kunt gaan: Riv Goche (met wat meer budget-merken), Il de Beauté (een soort Sephora, bij sommige vestigingen verkochten ze ook echt make-up van Sephora eigen merk en van Make-up Forever) en L'etoile (vooral wat luxer, maar ook Revlon en L'etoile eigen merk). Jep, ze houden duidelijk van Franse namen daar... ;) Maar ook bij de supermarkten vind je fijne budget verzorgingsproducten. Make-up en verzorging is in Rusland relatief goedkoop. Voor luxere merken betaal je natuurlijk net zoveel als hier. Maar vooral de typische Russiche merken zijn prima betaalbaar. Het lijkt dus allemaal vrij veel wat ik gekocht heb, maar het was uiteindelijk nog best wel budget-vriendelijk.Om te beginnen met een paar random producten. Bij de apotheek kon je verschillende oliën kopen. Ik koos dit keer voor druivenpit olie. Nog geen idee wat ik er precies mee ga doen. Misschien toevoegen aan mijn dagcrème? Binnenkort eens even Googlen. ;) Ook heb ik een bier-shampoo van een Russisch merk gekocht. Zoals jullie misschien weten is gist heel goed voor je haar, dus ik ben benieuwd! En -super random- roze watenschijfjes en roze/blauwe wattenstaafjes. Beide waren bij mij opgegaan tijdens de vakantie, dus een goede reden om zulke kleurrijke exemplaren mee naar huis te nemen.Verder met random... Een dagcrème ook weer van een Russisch merk. Het zou allemaal goede ingrediënten bevatten en ideaal zijn voor de 30+ huid. Nou, nog even hé... ;) Verder nog een heerlijke voedende handcreème en vochtige doekjes met Angry Birds..... The end of randomness..."Je moet eens kijken naar de BB cream van Lumene als je in Rusland bent. Ik heb er goede dingen over gehoord." - zei een vriendin van mij voor mijn vertrek. Lumene is een Zweeds merk dat wij hier nauwelijks kennen, maar in Rusland is het wel heel populair. Ik denk dat mijn vriendin de andere BB cream bedoelde, met een rode dop. Deze heb ik later pas gezien, hij bleek bij de make-up te staan. Deze BB cream met vitamine C stond in de verzorgingsschap en ik vond hem qua structuur een stuk fijner en luchtiger. Ik heb hem al een paar keer opgehad en ik vind hem echt fijn! Het serum (ook weer met vitamine C) is speciaal voor de droge huid. Zoiets kan ik wel gebruiken in het najaar. Ik heb hem ook al geprobeerd en ook hier was ik aangenaam door verrast. Ben benieuwd wat het op langer termijn gaat doen! En dat duo/ombre effect heb ik pas thuis gezien. Cute!Daar zijn ze dan, de deo's! Ik heb voorlopig genoeg, volgens mij. ;) Hebben jullie wel eens van Lady Speed Stick gehoord? Naast Secret is dit een heel goed merk deo's die vooral in Amerika heel populair zijn. De spray met aloë vera heb ik al getest en die is inderdaad effectief. Ik ben benieuwd naar de rest!Dan een aantal natuurlijke producten. Allereerst een cleanser van Planet Organica. Een voor mij onbekend merk, maar dat "phyto-gel" op de verpakking maakte mij wel heel erg nieuwsgierig. Ik ben heel benieuwd! De producten van Natura Seberica wilde ik al eerder uitproberen. Ik heb gekozen voor twee haarproducten met oblepiha (van die oranje besjes, ook wel eens sea-buckthorn berry genoemd). Een scrub voor de hoofdhuid en een voedend masker, leuk!De Backstage Blender van Dior heb ik gekregen van een vriendin van mijn moeder. Een soort zwarte beauty blender... Ik ben normaal geen fan van sponsjes voor mijn foundation, maar ik ga hem toch de kans geven. Op vakantie was mijn cleanser van Murad op en ik besloot om weer zo'n soort exfoliërende cleanser te kopen. Ik koos voor cleanser van het merk H2O, hij was aan de prijzige kant maar niet te. Dat ombré effect van de verpakking was toch wel weer doorslaggevend. ;) Parfum van Gucci was een cadeau van manlief. L'etoile had een korting op alle geuren, maar ik ben er nog steeds niet over uit of het echt veel goedkoper was. Maakt niet uit, ik ben er ontzettend blij mee! Dit is Gucci Guilty Intense en hij stond al super lang op mijn wishlist. Een heerlijke zoete, maar zwaardere geur. Ideaal voor het najaar!Ik heb ook wat make-up gekocht, maar niet te veel. Allereerst de mascara van Gourmandise in een vrolijke zwart/roze verpakking. Ik heb hier al eerder goede dingen over gehoord, dus toen ik dit merk zag liggen wist ik gelijk wat ik sowieso wilde kopen. Ook heb ik een concealer van Lumene gekocht. Een CC concealer om precies te zijn, speciaal tegen rode vlekjes. Ik vind hem vooral ideaal voor onder mijn ogen, omdat hij niet in de lijntjes gaat zitten. Ook de onzuiverheden verbergt hij prima, maar hiervoor gebruik ik toch liever wat drogere concealers. Niet erg, ik wilde bewust een concealer voor onder de ogen kopen en dat is gelukt!Nagellakjes... hoe kon het ook anders. Een lichte roze kleur van Gourmandise met een strikje op het flesje - super schattig en super mooie shimmer, maar helaas is het toch meer een topcoat. Dit is dan ook de enige kleur die ik al gedragen heb. Bij L'etoile zag ik prachtige glitter/shimmer kleuren en ik werd er enorm nieuwsgierig naar! Ik koos voor een neutrale roze tint en een multicolor paars/blauwe nagellak. Beide zijn prachtig en ik kan niet wachten om hen te dragen! Ook kocht ik een mooie Orly nagellak. Ik zoch al een tijdje zo'n prachtige lila kleur.Dan de lipproducten. De eerste is een lieve roze kleur van Gourmandise. Het is echt de ideale zachte roze tint, die ook nog eens naar karamel ruikt. Daaronder een felle koraal/roze kleur van L'etoile. Een soort chubby-stick, super handig. Hij is heel intens van kleur, echt super mooi! En hij heeft een lichte stain-effect, waardoor de kleur makkelijk een hapje en een drankje overleeft. Daaronder een lippenbalsem van Eva Mosaic (ook al zo'n merk dat hier niet bekend is, maar daar wel). Hij heeft weinig kleur, maar voelt heel fijn op de lippen aan. En hij maakte mijn lippen zacht en dat is waar ik hem voor nodig had.En tot slot de pareltjes van mijn shoplog. Dit zijn de perfecte budget-dupes van Chanel glosjes! Gewoon van L'etoile eigen merk. Chanel glosjes staan bekend om de fijne structuur en vooral hele mooie shimmer. Nou, deze lijken er heel erg op! Precies zo'n mooie bijzondere shimmer en ze voelen heel prettig aan op de lippen! Ik had eerst de lichte roze kleur gehaald, maar ben toen terug gegaan voor meer tinten. Op de foto's zien ze er trouwens minder indrukwekkend uit dan in het echt. Maar geloof mij, ze zijn prachtig!En hier nog wat foto's in de zon. I love them! Ze geven zo'n mooie glans, echt super! Een goede afsluiting van mijn shoplog, toch? ;) Laat maar weten als jullie nog een review van bepaalde producten willen zien. Ik kan mij voorstellen dat het lastig verkrijgbare goodies zijn, het is nou eenmaal geen buurt-land. Maar toch! Een aantal van deze producten zullen jullie nog vast in mijn video's of favorieten-artikelen voorbij zien komen.

9 opmerkingen:

 1. Ik vind vooral je nagellakjes erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De Lady Speed Sticks zijn zo fijn.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo leuk om allemaal merken te zien die mij onbekend zijn! Ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben zo benieuwd naar die zwarte beauty blender van Dior! Hij ziet er in ieder geval best goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij hebt lekker geshopt! Leuk zeg al die onbekende merken, tenminste voor mij wel onbekend. De lipglossjes zien er heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou je hebt flink geshopt, super leuk om te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wooooow zeg, wat een buit :-D Heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke aankopen, je hebt er een mooie buit van gemaakt :D! Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen