zondag 9 november 2014

De week van... music is life + huis-update

Tja, deze week is het bloggen een beetje de mist in gegaan. Te druk met andere leuke dingen, dus op zich een goede reden. ;)
Ik heb een nieuwe hobby erbij! Ik kan eindelijk zeggen dat ik "ergens op zit". Soms leek het alsof ik heel bijzonder was, omdat ik dat niet deed. Ik ben een van die mensen die niet aan sporten doet... so what? Mijn sportschool abonnement heb ik maar opgezegd, anders leek het meer op sponsoren dan lidmaatschap. Maar op zich wilde ik wel wat nieuws voor in plaats. Bewegen, maar dan niet zo "verplicht" zoals dat bij een sportschool voelt. Dus... ik dans! Een keer per week, op dinsdag avond. Stijl? Hip hop! Zien jullie het al voor je? Doe maar niet.. :P Nou ja, beginnen is altijd lastig. Maar ik ben een perfectionist, dus ik baal er dan van als een dans mij niet helemaal lukt. Het wordt oefenenen, oefenenen en vooral plezier hebben. Ik ben van plan om vooral te genieten en de handigheid daarin komt vanzelf, hoop ik dan. ;) Oh ja, en bij de nieuwe hobby horen nieuwe outfits... heb ik nog steeds een reden nodig om te shoppen? Nieuwe dans-schoenen (aka street-style-schoenen) - check, nieuwe workout-broeken - check (x3). Nu nog een paar losse shirts...


Afgelopen vrijdag avond heb ik zoiets vets meegemaakt... Misschien wisten jullie het nog niet, maar mijn favoriete band ever is Linkin Park. Ik ben al jaren fan en de meeste nummers zijn helemaal grijs gedraaid. Toen ik hoorde dat ze eindelijk naar Nederland zouden komen, kon mijn geluk niet op. Dus afgelopen vrijdag was het dan ein-de-lijk zover - het concert! En jongens, jongens.... wat was het vet! Vooral toen ze het nummer "In the End" gingen doen... de hele Ziggo Dome zong mee, woord voor woord. Wat een sfeer, kippenvel! Op dat moment schreeuwt je hele lichaam: "Dit is leven!" en dan lijken al je dagelijkse zorgen even behoorlijk naar de achtergrond te worden getrokken. Wat maakt het allemaal uit? Dit is waar ik voor leef. Misschien een beetje zweverig, maar op dat moment voelde het zo. En dat is gaaf om mee te maken. Ik heb nog meer respect voor Linkin Park gekregen, wat een show hebben die jongens neergezet! Wat een tegenstrijdigheid trouwens met mijn dans-muziek voorkeur... ah well, music is life! In alle soorten en maten.


foto's van weheartit.com

Terug naar het dagelijkse leven. Hoe is het eigenlijk met ons huis? Nou, nog steeds gekocht. Koop-contract allang getekend, hypotheek zou de komende week moeten worden afgerond (gaat vast goed komen). Afgelopen donderdag avond zijn wij nog naar ons toekomstig huisje geweest. Eindelijk de huidig eigenaren ontmoet. Hartstikke aardige mensen, hart voor dieren, lekker direct. Een tijdje mee zitten kletsen en zo kwamen wij daarachter dat zij nog steeds geen nieuwe woning hebben. Dus... in onze koopovereenkomst staat dat de overdracht in maart plaats vindt, tenzij... laat dat tenzij dus maar zitten, het wordt volgens mij echt niet eerder dan maart. Ach ja, zo hebben wij genoeg tijd om te sparen. Is maar goed ook, de feestdagen zijn niet de beste periode om veel te sparen... ;) Dus het wordt maart, lekker in het voorjaar in de tuin zitten en 's avonds heerlijk in bad (Lush bruisballen volgen tzt). Ik zie het al helemaal voor mij! Dat wordt dus de laatste Kerst in ons huidig huisje. Totaal niet erg, hoor, wij kijken echt uit naar het nieuwe huis. Als jullie nog handige inspiratie-websites kennen over huisinrichting - laat het mij hieronder weten! Nu heb ik tenminste genoeg tijd om daarover na te denken. ;)

2 opmerkingen:

  1. Tegen eind maart kom ik uit mijn winterslaap, dus laat dan het bad maar vollopen, ik kom eraan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh spannend nieuw huisje, ook leuk zo vlak voor de zomer. Ik verhuisde eind oktober en dan krijg je toch de eerste maanden niet veel gedaan..

    BeantwoordenVerwijderen